La creativitat infantil i els jocs omplin els centres públics de Mislata durant el Nadal

Durant estos dies de vacances escolars, el Centre Sociocultural La Fàbrica i el col·legi públic Jaume I de Mislata acullen unes jornades de l'Escoleta de Nadal, un programa d'entreteniment per a xiquetes i xiquets que ja s'ha convertit en un referent per a les famílies
02 de gener 2019

La proposta de l'Ajuntament de Mislata ha tornat a permetre als més xicotets disfrutar d'uns dies de jocs i creativitat durant quatre hores del dia, facilitant la conciliació laboral i familiar. Així, La Fàbrica s'ompli diàriament de la programació monitoritzada de l'Escoleta, fomentant la convivència i el treball en equip per a aconseguir objectius i desenvolupar habilitats personals. La iniciativa continua comptant amb una bona resposta tant de les famílies com dels propis escolars.

Així, fins al pròxim 4 de gener, la participació infantil continuarà omplint les sales del centre sociocultural amb jocs i tallers. A més, el consistori també obert, com en les últimes edicions, patis de col·legis públics per a permetre realitzar activitats a l'aire lliure. En este cas, el pati del col·legi públic Jaume I.

Els xiquets i xiquetes d'entre 6 i 12 anys seguixen gaudint dels seus matins festius aprenent i jugant amb altres escolars de la seua edat, millorant la seua formació educativa gràcies al suport d'un equip de dinamització que compta amb una àmplia experiència en tallers pedagògics d'este tipus, i que fomenta el treball en grup, el respecte als altres i la inclusió social.

TAMBÉ ES DU A TERME UNA "BIENNAL" INFANTIL

Aprofitant la programació de la Biennal de Mislata d'art contemporani, xiquetes i xiquets de les escoles d'arts plàstiques també es desplacen al Centre Cultural durant estos dies per a dur a terme sessions de dibuix entorn de les escultures emblemàtiques de Miquel Navarro, que s'exhibixen en la sala del centre.

_MG_3950reducida
_MG_3950reducida
_MG_3939
_MG_3603
_MG_3594
_MG_3620
_MG_3618
Tornar