Mislata reunix a més de 500 joves en la seua primera Gaming Experience

L'esdeveniment va comptar amb diferents tornejos en xarxa i amb una zona retro de videojocs
04 de desembre 2018

La regidoria de Joventut de Mislata ha dut a terme la seua primera trobada d'oci tecnològic en la què més de 500 joves han anat participant en cadascuna de les activitats que es van organitzar durant tot el cap de setmana en el Centre Sociocultural La Fàbrica.

L'esdeveniment, sota el nom de Gaming Experience, va comptar amb diferents zones de jocs distribuïdes en les distintes sales de La Fàbrica. Així, en cada una d'elles, els i les joves podien disfrutar d'una activitat distinta. 

La macroactivitat va comptar amb una zona de jocs de realitat virtual, una zona de joc lliure en què els i les joves podien jugar a videojocs cooperatius, zones de ball, de música i de conducció, així com un espai retro en què es van instal·lar des d'un Scalextric gegant fins a models de les primeres videoconsoles que van eixir al mercat, com l'Atari, NEO-GEO o les primeres SuperNintendo. “Volíem donar a conéixer a la joventut de Mislata que les actuals videoconsoles tenen un origen i que porten més de 20 anys entre nosaltres”, comenta el regidor de Joventut, Ximo Moreno. 

Durant el cap de setmana, a més, hi va haver una sèrie de tornejos de diferents jocs com el Fortnite o el Clash Royal, videojocs de moda entre la joventut. La finalitat de realitzar estos tornejos era desubicar als i les joves de les seues cases i ajuntar-los en un espai en què pogueren socialitzar entre ells. 

En este sentit, per a l'Alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, este és uns dels grans avantatges d'este tipus d'esdeveniments. “No podem anar en contra de la tecnologia, però sí que podem fer un ús d'ella. Amb este tipus d'esdeveniments aconseguim ajuntar molts joves, de distintes zones, que normalment juguen a través de la seua pantalla de mòbil, Tablet o ordinador, i en esta Gaming Experience els ajuntem a tots en un mateix lloc, on es poden conéixer, traslladar opinions i interactuar entre ells” 

A causa del gran èxit d'acollida i de participació, des de la regidoria de Joventut ja apunten a una segona edició d'esta Gaming Experience per a l'any que ve.

 
Gaming Experience 1
Gaming Experience 1
Gaming Experience 2
Gaming Experience 3
Gaming Experience 4
Gaming Experience 5
Gaming Experience 6
Gaming Experience 7
Gaming Experience 8
Tornar