Els forns de Mislata promouen la lluita contra la violència de gènere en les seues bosses del pa

L'Ajuntament llança una original campanya de conscienciació i repartix milers de bosses amb el missatge "Si l'ajudes pot!"
29 de novembre 2018

Traslladar el missatge contra la violència de gènere a la cotidianeitat dels veïns i multiplicar així el seu efecte i, per tant, el seu poder de conscienciació, és l'objectiu de la campanya de l'Ajuntament de Mislata, que pretén sensibilitzar a la ciutadania i promoure la lluita contra la violència masclista.

Després de la celebració de les XV Jornades Contra la Violència de Gènere, en les quals, a través de la regidoria de la Dona i Polítiques d'Igualtat, s'han desenvolupat tot un seguit d'activitats per a denunciar la desigualtat que encara existix hui en dia en la nostra societat, ara es vol donar una continuïtat a eixe missatge amb una singular iniciativa que s'ha colat en el dia a dia dels veïns.

L'Ajuntament de Mislata està repartint milers de bosses de paper entre els forns i pastisseries de la ciutat amb un missatge: "Si l’ajudes, pot!". Un lema directe i contundent amb el qual s’ entropessa qualsevol veí o veïna que vaja estos dies a comprar el pa a Mislata. L'objectiu, com explica la regidora Carmen Lapeña, responsable de la iniciativa, "és portar el missatge de la lluita contra la violència de gènere més enllà d'activitats, exposicions i conferències, per a arribar al major nombre de gent possible i transmetre'ls que encara ens queda un llarg camí, però que no anem a retrocedir". 

La iniciativa s'ha engegat per primera vegada, després de l'èxit de la campanya de repartiment de tovallons a bars i cafeteries de l'any passat. La proposta ha tingut un excel·lent acolliment tant per part dels propietaris dels establiments com pels seus clients, que queden gratament sorpresos en llegir el missatge de les bosses.

_MG_1787
_MG_1787
_MG_1750
_MG_1781
IMG_1719
IMG_1728
Tornar