Les targetes de Mobilitat Jove de Mislata permeten a 278 estudiants anar a classe amb metro i tramvia

L'Ajuntament de Mislata decidix fer un esforç econòmic per a no deixar a cap estudiant que complira els requisits sense la seua targeta, lliurant 30 targetes més de les previstes inicialment
28 de novembre 2018

Els estudiants de Mislata beneficiaris de les targetes “Mislata Mobilitat Jove” ja les tenen al seu poder i poden començar a utilitzar-les des de hui mateix. Es tracta d'una mesura de caràcter social per a subvencionar el transport públic als joves que cursen estudis superiors fora de la ciutat, en qualsevol centre situat en les zones A i B de Metrovalencia. 

Després de la tramitació de la convocatòria, la baremació de les sol·licituds i la publicació dels llistats d'estudiants beneficiaris d'estes ajudes, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la regidora d'Educació, Ana Mª Julián, i el regidor de Joventut, Ximo Moreno, els han fet lliurament personalment dels seus corresponents bonometros en el Centre Sociocultural La Fàbrica.

Enguany s'han concedit 278 targetes, 19 més que l'any passat, de les quals 69 han sigut subvencionades al 100%, 169 al 75% i 40 al 50%, en funció de la situació econòmica de cada sol·licitant. En total, el govern de Bielsa ha destinat enguany 75.000€, 3000€ més que l'any anterior, a ajudar les famílies de Mislata, especialment a aquelles que pitjor ho estan passant. “Som un Ajuntament solidari, que promou este tipus de polítiques socials i que per a nosaltres són especialment importants com a govern”, explica l'alcalde. Este augment, pel que fa a l'any anterior, és un esforç per part de l'Ajuntament perquè 30 joves que complien amb tots els requisits, però que quedaven fora per raons pressupostàries, pogueren beneficiar-se d'esta ajuda pionera que es ve concedint des de 2014. 

La convocatòria pública per a la concessió d'estes ajudes establia com a requisits que els sol·licitants foren veïns de Mislata i que utilitzen les zones A i/o B de Metrovalencia per a arribar al seu centre d'estudis. El programa "Mislata Mobilitat Jove" està pensat perquè els joves puguen anar a classe en transport públic, tant si cursen estudis universitaris, incloent graus i postgraus, com de Formació Professional o ensenyaments musicals o artístics superiors. També podien sol·licitar estes ajudes els estudiants de Batxillerat, sempre que les especialitats que cursen no tinguen oferta en el municipi.

 
_MG_1665
_MG_1665
_MG_1626
_MG_1637
_MG_1670
_MG_1679
_MG_1681
_MG_1686
_MG_1694
Tornar