El Marató Jove de Mislata reunix a centenars de persones per una bona causa

La Asociación Contra el Cáncer i Mamás en Acción han sigut les associacions beneficiàries de la recaptació d'este esdeveniment esportiu
20 de novembre 2018

El Marató Jove de Fitness de Mislata va celebrar el dissabte al matí la seua vuitena edició amb una multitudinària assistència de públic. Malgrat les amenaces climatològiques, l'esdeveniment esportiu organitzat per l'Associació Quera va acollir un nou èxit de participació i va reunir en l'Avinguda del Sud a centenars de participants, cridats a practicar esport en el carrer per una bona causa.

Finalment, el dia va clarejar i al ritme de ball, Mislata es va bolcar amb l'esdeveniment. Molts van ser els que van passar una jornada gaudint de l'esport i les actuacions que es van donar cita en el centre de la ciutat. Diverses masterclass de bodycombat, bodybalance, cubbá, cardiosalsa i fitkid, van omplir el matí del dissabte. I els clubs locals Balla amb el meu i Bkid van mostrar el seu talent sobre l'escenari amb les seues exhibicions.

El Marató Jove de Fitness sempre té una fi solidària i, en esta ocasió, l'organització es va comprometre amb la Asociación Española Contra el Cáncer i Mamás en Acción. Per la seua banda, l'esdeveniment sempre compta amb el suport de l'Ajuntament, a través de la regidoria d'Esports. Toni Arenas, titular de l'àrea, va assistir a l'esdeveniment per a mostrar eixe suport institucional i va felicitar a Quera per la seua excel·lent organització. “Este tipus d'esdeveniments són molt importants, és necessari apostar per activitats que promoguen la salut, i més encara si tenen un rerefons solidari”.

Un any més, l'Associació Quera es va mostrar molt satisfeta amb l'assistència de públic a un esdeveniment que ja s'ha consagrat com un dels clàssics de l'agenda lúdica i esportiva de Mislata. El seu president, Sergi Morales, va agrair el suport de l'Ajuntament i de tot el seu col·lectiu a este esdeveniment, especialment "al nombrós grup de voluntaris i a l'equip de tècnics municipals perquè sense la seua ajuda seria impossible organitzar una activitat d' estes dimensions".

Marato_jove-113
Marato_jove-113
Marato_jove-114
Marato_jove-68
Marato_jove-150
Marato_jove-301
Tornar