Mislata constituix la comissió de seguiment del pla d'igualtat per a donar participació al teixit social

Després de la constitució de la comissió s'ha aprovat el reglament i s'han fixat els objectius per a enguany 2018, molts dels quals ja s'han complit o s'estan engegant, com és el cas dels tallers de formació per a centres educatius o les campanyes de sensibilització ciutadana
06 de novembre 2018

A mitjan matí, ha tingut lloc la constitució de la comissió d'igualtat i convivència, amb representants de tots els centres d'educació primària i secundària de Mislata; a eixa taula ha seguit la constitució de la comissió de seguiment i avaluació de l'I Pla d'Igualtat de Mislata, a la qual estaven convidats tots els grups polítics. Ha comptat amb l'assistència de la portaveu del govern i grup socialista, María Luisa Martínez Mora, qui ha presidit la comissió, i el portaveu del grup Ciutadans, José María González Murgui.

La constitució d'este òrgan clau per al bon funcionament del primer Pla d'Igualtat de Mislata ha servit per a fixar en el calendari les accions a dur a terme durant este 2018. La taula ha valorat molt positiu el treball realitzat, el que per a la portaveu del govern “posa de manifest que s'estan posant els fonaments per a aconseguir una igualtat efectiva en tots els àmbits de la nostra societat, i que el treball realitzat durant estos anys en matèria d'igualtat està començant a donar resultats positius”.

Esta vesprada, en la Casa de la Dona, es presentarà públicament el primer Pla d'Igualtat per part dels tècnics i l'alcalde de la ciutat, Carlos Fernández Bielsa, davant representants associatius. Aprofitaran per a donar inici a les XV jornades contra la Violència de Gènere, que culminaran el pròxim 25 de novembre en el seu dia internacional. Mislata impulsarà durant els pròxims dies múltiples activitats per a dur a terme un ampli programa de difusió, en les quals les associacions de dones tenen un paper molt actiu.

Mesa Plan Igualdad 4
Mesa Plan Igualdad 4
Mesa Plan Igualdad 1
Mesa Plan Igualdad 2
Mesa Plan Igualdad 3
Mesa Plan Igualdad 5
Tornar