Mislata rep la menció d'excel·lència UNICEF per les polítiques per a la infància

El comitè espanyol d'UNICEF ha fallat els seus premis i Mislata es convertix en l'únic municipi de la Comunitat Valenciana a ser reconegut per l'Excel·lència de les seues polítiques de protecció dels drets de la infància i adolescencia
02 de novembre 2018

L'elaboració i consecució dels primers objectius del Pla d'Infància i Adolescència, amb el suport del treball del Consell d'Infància, format per xiquets i xiquetes del municipi, han servit, entre altres programes, perquè UNICEF haja fallat la “Menció d’Excel·lència” a l'Ajuntament de Mislata en este exercici. Açò és fruit de la correcta aplicació de les polítiques d'infància i adolescència que duu a terme el govern municipal de forma transversal a totes les seues àrees de gestió.

Mislata es convertix així en l'únic municipi de la Comunitat Valenciana que ha sigut guardonat per les seues iniciatives per a incloure a la infància i adolescència en la presa de decisions del dia a dia de la ciutat, i en iniciatives que permeten des d'àmbits com l'educació, fomentar el respecte, la tolerància o la igualtat des de moltes perspectives, integrant-les en la programació municipal. Amb este reconeixement, Mislata renova automàticament el segell de Ciutat Amiga de la Infància per quatre anys més.

Per a l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “és un honor l'obtenció d'esta recompensa per un treball ardu i perseverant per a incloure als xiquets i xiquetes, i als adolescents, en part de la vida pública i en la presa de decisions de la ciutat”. Al que ha afegit que “esta menció significa un impuls per a seguir incrementant els nostres serveis municipals que protegixen a la infància i que vetlen pels drets humans, com els nostres menjadors socials per a xiquets i xiquetes en risc d'exclusió social, o el nostre projecte de patis coeducatius per a fer didàctica des dels jocs en qüestions tan fonamentals com la igualtat de gènere”.

El primer edil de Mislata i la regidora d'Infància i Adolescència, Lola Hortolà, seran els encarregats d'arreplegar la menció d'excel·lència, que posa en relleu el conjunt de les polítiques dirigides a la infància i adolescència, i avala el resultat de les seues iniciatives i programes.

 
Archivo.Caminos-1
Archivo.Caminos-1
Menjador social 01
Tornar