Els clavaris de Mislata celebren les seues despertades i els tradicionals desdejunis populars

A causa de l'onada de calor, en el desdejuni de la clavaria Dels Àngels es va oferir orxata fresca amb fartons com a alternativa a la tradicional xocolatà
06 d'agost 2018

Si la setmana passada va tindre lloc la missa i celebració de la Mare de Déu Dels Àngels, hui ha sigut el torn dels clavaris del Crist de la Fe, que han fet matinar a ciutat de Mislata amb una atronadora despertà a les set i mitja, prèvia a la missa dels clavaris difunts. El tir pirotècnic sempre marca amb el seu estrèpit els primers dies de les festes patronals; quan les dos clavaries comencen els preparatius de cara als dies grans de les festes, que es reprendran oficialment el 17 d'agost.

La passada setmana, els clavaris Dels Àngels van celebrar en la seua seu social un desdejuni popular de xocolate i, a causa de les altes temperatures, també van oferir orxata amb ensaïmades. Este matí ha tingut lloc el tret d'eixida de la clavaria del Crist de la Fe, en la plaça de la Constitució. Novament, el desdejuni valencià per excel·lència ha fet acte de presència. En esta ocasió, xocolatà amb ensaïmades, a pesar de les altes temperatures que no han donat treva en les últimes nits.

Amb estes activitats, les clavaries donen per finalitzat l'anunci de festes i inicien els preparatius dels dies grans, eoln els que Mislata es cobrirà de l'olor de murta i a la pólvora de les seues reconegudes mascletàs. Festejos tradicionals en què el foc, la gastronomia i la música tornaran a ser protagonistes.

Angeles_MG_5346
Angeles_MG_5346
Angeles_MG_5381
CristoFe_MG_5460
CristoFe_MG_5527
CristoFe_MG_5541
CristoFe_MG_5561
Tornar