Bielsa i el Delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, presidixen la Junta Local de Seguretat a Mislata

La Cap de la unitat de violència de gènere del Govern d'Espanya ha felicitat a l'Ajuntament de Mislata per la gran labor social realitzada en matèria d'igualtat i prevenció de violència contra la dona
11 de juliol 2018

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha rebut a Juan Carlos Fulgencio, recentment nomenat Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, per a co-presidir la Junta Local de Seguretat. A la reunió també han assistit el subdelegat, el director general de l'Agència Valenciana de Resposta davant les Emergències, representants del Cos Nacional de Policia, Policia Local i Unitat Adscrita a la Generalitat Valenciana. Després de la protocol·lària signatura del Delegat del Govern al llibre d'honor de la ciutat, s'ha procedit a avaluar les accions dutes a terme en els últims mesos.

El Delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, ha manifestat un suport als operatius i programes d'acció que està duent a terme Mislata en assumptes tan rellevants com l'estreta col·laboració entre cossos de Policia Local i Policia Nacional, o la implicació en programes de prevenció de violència de gènere. Així mateix, han posat en relleu el baix nivell de delictes i de criminalitat, el que situa a Mislata novament entre les ciutats més segures d'Espanya.

Durant la junta s'ha posat de manifest el treball que està duent a terme la Policia Local per a preparar l'operatiu de seguretat ciutadana de cara a les pròximes festes patronals i populars, així com la col·laboració amb altres àrees de l'Ajuntament, en concret per a l'innovador projecte de detecció d'ADN caní que ha permès la millora de la neteja dels carrers i millorar notablement la convivència a Mislata.

Per a l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, és “un fet remarcable que comptem a Mislata amb la visita d'un Delegat del Govern per a assistir a una Junta Local de Seguretat, el que reafirma el compromís del nou govern d'Espanya amb la ciutadania i amb els mecanismes que duem a terme des de les ciutats com Mislata per a fer una societat millor, més confortable i segura”.

_54A9320
_54A9320
_54A9286
_54A9290
_54A9303
_54A9315
_54A9324
Tornar