Els tallers d'arts plàstiques de Mislata conclouen amb una exposició dels treballs dels alumnes

La mostra inaugurada ahir a la vesprada en el Centre Cultural oferix una selecció dels quadros pintats tant pels xiquets com pels adults
06 de juliol 2018

El Centre Cultural acull un any més l'exposició de l'alumnat dels tallers d'arts plàstiques que organitza la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Mislata. En ella s'arrepleguen els treballs dels alumnes que han assistit a les classes de pintura durant tot este curs i que al final veuen recompensat el seu esforç i poden demostrar el seu aprenentatge amb una exposició de les seues millors creacions.

Molts dels alumnes i els seus familiars es van donar cita ahir en la inauguració, a la que van acudir la regidora de Cultura, Pepi Luján, acompanyada pels regidors Alfredo Catalá i José Luis García. L'exposició, en la que han participat prop d'un centenar d'alumnes, porta per títol "Expresarte" i ha sigut coordinada per la professora dels tallers.

Els grups del taller municipal de pintura que s'impartixen durant el curs en el Centre Cultural són molt heterogenis, ja que en ells podem trobem alumnes d'edats compreses entre els 5 i els més de 60 anys. La tècnica preferida pels alumnes és l'oli, encara que també se'ls ensenya a pintar amb aquarel·la, sobre paper o en gravat. Per això, en esta exposició, es poden contemplar quadros amb tot tipus de tècniques artístiques, així com escultures i figures d'argila realitzades pels més menuts.

L'exposició romandrà oberta al públic fins al pròxim 13 de juliol i pot visitar-se en horari de vesprades en el Centre Cultural de Mislata, concretament de dilluns a divendres, de 16 a 21.00 hores.

1_P9I6064
1_P9I6064
2_P9I6074
3_P9I6067
4_P9I6093
5_P9I6100
6_P9I6108
7_P9I6120
Tornar