Els camps de futbol La Canaleta de Mislata comencen la seua modernització

Les obres de millora de les instal·lacions esportives és la inversió més important de la legislatura fins a la data, i a les que es destinarà prop d'un milió i mig d'euros
06 de juliol 2018

El Complex Esportiu la Canaleta de Mislata ha començat a modernitzar i millorar les seues instal·lacions per a substituir els terrenys de joc i renovar les infraestructures i el mobiliari, així com altres modificacions en el complex. Les obres inclouen tres projectes que se n'aniran escometent per fases. El primer d'ells, ja en marxa, és el més important dels tres amb la rehabilitació dels camps de futbol i la construcció d'una noua graderia per a augmentar la capacitat d'assistència d'espectadors. Les dos restants estan en fase de licitació i comprendran la renovació de les torres d'il·luminació i el renting de la gespa artificial i material esportiu.

Una inversió necessària i àmpliament demandada, tenint en compte l'enorme nombre de xiquets i xiquetes de Mislata que participen en algun dels equips de futbol de la localitat. En total més de 800 escolars juguen en els tres clubs locals, el Mislata Club de Fútbol amb 24 equips, el Mislata Unión de Fútbol amb 27 equips i el Club de Fútbol Rovella amb 2 equips de futbol.

L'últim canvi de gespa es va produir ja fa 11 anys, per la qual cosa el seu ús i desgast per part dels tres clubs que fan ús de la instal·lació feia necessària una renovació d'un terreny en males condicions que podia arribar a influir en les lesions dels jugadors. Quant a les grades, s'ampliarà la capacitat i s'instal·larà una coberta en un dels camps principals. Els camps de futbol 7 veuran augmentada les seues dimensions, ja que els xiquets que juguen en categories inferiors, ho fan en camps massa estrets i no poden albergar partits de la Superliga Alevín.

1_MG_4408
1_MG_4408
2_MG_4390
3_MG_4395
4_MG_4398
5_MG_4404
6_MG_4406
Tornar