La Biblioteca Municipal de Mislata viatja a les escoles

Una campanya d'animació a la lectura basada en el cinema tracta d'acostar els llibres als més menuts
12 de juny 2018

L'animació a la lectura és una de les apostes formatives i culturals més consolidades a Mislata. Des de fa quasi trenta anys, la Biblioteca Municipal dedica diverses setmanes a fomentar l'hàbit de la lectura entre els més xicotets, amb una campanya específica per la qual cada any passen més de dos mil escolars de 3r a 6é de Primària. Un gran esforç de l'equip d'animació de la Biblioteca, concentrat durant la primavera, i que ara en les últimes setmanes del curs escolar acosten als propis centres educatius.

"La biblioteca viatja a les escoles" és el nom de l'activitat d'animació a la lectura que l'equip de dinamització cultural de l'Ajuntament de Mislata està duent a terme en les diferents escoles del municipi. Seguint amb l'última campanya d'animació lectora realitzada en la pròpia Biblioteca Municipal, el tema escollit per a aquestes activitats en els centres escolars és el món del cinema.

L'activitat, dirigida a l'alumnat de 3 a 5 anys, tracta d'acostar els llibres als més xicotets a través de la presentació dels propis llibres, jocs i videoprojeccions. Els xiquets i xiquetes escolten històries i contes que giren al voltant d'un tema en concret, i en aquesta ocasió coneixen també llibres que tenen les seues versions cinematogràfiques. "El gat amb botes", "Caputxeta roja", "Alicia en el país de les meravelles", i fins i tot "Star Wars" i "Narnia", són algunes de les històries que l'equip de dinamització cultural està portant a les escoles. A més, els i les escolars coneixen també durant l'activitat el funcionament de la biblioteca i què poden fer allí i com han de comportar-se quan la visiten.

Aquesta campanya d'animació va començar fa unes setmanes i finalitzarà quan totes les escoles de Mislata reben la visita de la Biblioteca Municipal en els seus propis centres.

 
Animació lectora 1
Animació lectora 1
Animació lectora 2
Animació lectora 3
Animació lectora 4
Animació lectora 5
Animació lectora 6
Tornar