Els andalusos de Mislata coronen a Mª Pilar Tejado i Lucía Ballester com a noves reines de l'associació

L'acte es va celebrar dissabte passat en el Centre Cultural, on l'associació va imposar la corona i la banda a les seues noves representants
16 de maig 2018

Els andalusos de Mislata es van donar cita el dissabte a la vesprada en el teatre del Centre Cultural per a coronar a les seues noves reines i dames d'honor. Fa uns anys, l'Associació Andalusa de Mislata va recuperar la tradició de triar a les seues reines, major i infantil, que al costat de les dames d'honor representen al col·lectiu en tots els actes i activitats que participen. Després de l'últim regnat de dos anys de Marta López i Ainara Gómez, el dissabte es va produir el relleu.

L'acte de coronació de María Pilar Tejado i Lucía Ballester va estar ple d’emoció, colorit i va comptar, com és habitual en les cites de l'associació, amb diferents manifestacions artístiques d'arrels andaluses. Durant els pròxims dos anys Mª Pilar i Lucía seran la cara visible de l'associació i les màximes representants dels andalusos de Mislata. Les reines sortints van ser les encarregades de col·locar-los la corona i el president de l'associació, Jesús García, els va imposar la banda amb els colors de la bandera d’Andalusia i la d'Espanya. 

Marta i Ainara estaran acompanyades durant el seu regnat de les seues dames d'honor. Enguany, l'associació ha designat una dama infantil, Miriam África Rodríguez, i una major, María Geme Gómez.

A l'acte va assistir l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Cultura, Pepi Luján, així com molts representants d'altres entitats andaluses i de comissions falleres i cases regionals de Mislata.

 
Coronación Reinas Asociación Andaluza-1
Coronación Reinas Asociación Andaluza-1
Coronación Reinas Asociación Andaluza-2
Coronación Reinas Asociación Andaluza-3
Coronación Reinas Asociación Andaluza-4
Tornar