Quera organitza en el Centre Jove del Mercat una festa per a seguir el festival d'Eurovisió

L'associació de Mislata promou un any més aquesta cita per a amants de la música, que va comptar amb moltes sorpreses
14 de maig 2018

L'Associació Quera de Mislata va tornar a reunir el dissabte passat prop d'un centenar de seguidors d'Eurovisió en l’Europarty, una festa dirigida a tots els públics però especialment als amants de la música i el ball. Tots els assistents van poder seguir en una pantalla gegant les actuacions dels diferents països i les posteriors votacions. Però a més, Quera havia organitzat per al públic “eurofan” un munt de sorpreses en una nit amb ambientació dedicada a Eurovisió, Portugal i “Operación Triunfo”.

Molta animació, actuacions en directe i concursos van fer que els assistents passaren una nit d'allò més divertida. La novetat d'enguany era el “ConcursOT Eurocanción”, amb actuacions musicals en directe de temes eurovisius i més d'1.000 euros repartits en premis.

La cita es va perllongar fins a ben entrada la nit, quan es va conèixer el nom de la guanyadora de l'edició d'enguany, la israelita Netta Barzilai. La d'enguany ha sigut la quarta edició de l’Europarty i ha tornat a comptar amb una notable assistència de públic, la qual cosa augura a la cita una llarga trajectòria, unida a la del festival musical.

 
Europarty 2018-1
Europarty 2018-1
Europarty 2018-2
Europarty 2018-3
Europarty 2018-4
Europarty 2018-5
Europarty 2018-6
Tornar