L'Associació Contra el Càncer de Mislata celebra la seua col·lecta anual

Les comissions falleres i alguns col·lectius veïnals de la ciutat van ajudar a les voluntàries de la junta local a recaptar fons
14 de maig 2018

L'agrupació local de l'Associació Contra el Càncer de Mislata va celebrar aquest dissabte la seua tradicional col·lecta en la localitat. Des de primera hora del matí, les voluntàries de la junta local de Mislata van instal·lar una dotzena de taules en diferents punts de la població, des d'on van arreplegar les donacions dels veïns per a la lluita contra el càncer. 

Com cada any, les falles de Mislata van col·laborar amb la junta per a sumar més efectius en la col·lecta i poder recaptar més donacions en les tradicionals guardioles. En cadascuna de les taules, a més de les voluntàries de l'associació, estaven els presidents i falleres majors de les comissions de Mislata. A més de les falles també van ajudar voluntaris d'altres associacions i col·lectius veïnals de la ciutat.

Per a agrair-los personalment a tots la seua dedicació en aquest dia tan assenyalat, la presidenta de la junta contra el càncer, Pilar Andrés, i l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, van visitar totes les taules petitòries instal·lades en la població i Pilar va obsequiar als voluntaris amb una insígnia commemorativa.

 
Cuestación contra el cáncer-1
Cuestación contra el cáncer-1
Cuestación contra el cáncer-2
Cuestación contra el cáncer-3
Cuestación contra el cáncer-4
Cuestación contra el cáncer-5
Cuestación contra el cáncer-6
Cuestación contra el cáncer-7
Cuestación contra el cáncer-8
Tornar