Els juniors "Per un món nou" de Mislata celebren un concurs de paelles en la plaça de l'Ajuntament

La cita gastronòmica, oberta també per a familiars i amics, es va completar a la vesprada amb jocs, berenar i la cremà de la falla
13 de març 2018

Els juniors "Per un món nou", el moviment juvenil vinculat a la parròquia de La nostra Senyora dels Àngels de Mislata, va celebrar dissabte passat una completa jornada d'activitats per a celebrar les Falles. Ho van fer amb un concurs de paelles, una cita gastronòmica on els juniors van participar al costat dels seus familiars i amics, demostrant els seus dots culinaris amb el plat valencià per excel·lència. A l'activitat es van apuntar també altres col·lectius de juniors de Mislata i València.

Des de les dotze del matí, els joves de Mislata van prendre la plaça de l'Ajuntament per a començar a cuinar a llenya les paelles. Abillats amb les seues tradicionals panyoletes, es van anar agrupant al voltant de la plaça, on a més van aprofitar per a vendre les polseres Candela, elaborades a mà per ells mateixos en una iniciativa solidària per a tractar el càncer infantil. El regidor de Joventut, Ximo Moreno, que va assistir a les paelles en representació de l'Ajuntament, es va portar a casa una d'aquestes polseres.

Degustades les paelles, l'activitat dels juniors "Per un món nou" continuava a la vesprada. El programa incloïa jocs infantils per a tots els assistents, xocolata i ensaïmades per a berenar, una globotà i la tradicional cremà de la falla.

 
Paellas Juniors Per un món nou-1
Paellas Juniors Per un món nou-1
Paellas Juniors Per un món nou-2
Paellas Juniors Per un món nou-3
Paellas Juniors Per un món nou-4
Paellas Juniors Per un món nou-5
Paellas Juniors Per un món nou-6
Tornar