Carol Tomás ofereix un monòleg en La Fàbrica sobre les diferències entre els xiquets de hui en dia i els de la seua generació

La còmica valenciana protagonitza a Mislata un divertit espectacle sobre els quasi "quarentons", dels quals diu que estan "en terra de ningú"
12 de març 2018

El centre sociocultural La Fàbrica de Mislata va acollir el divendres a la vesprada l'actuació de la còmica i monologuista valenciana Carol Tomás. "A ningú que li passe" era el títol d'un divertit espectacle que tracta de desenvolupar la seua teoria sobre les persones que estan entre els 30 i els 40 anys, eixos que estan "enmig del no-res, ja que no són vells, però tampoc són joves i corren perill d'estar mal situats en la majoria de situacions". 

Amb un auditori pràcticament ple, Carol Tomás va retratar una infinitat de situacions costumistes i es va riure de molts dels tòpics que persegueixen als valencians. No obstant açò, va centrar la major part de la seua actuació a analitzar les diferències entre els xiquets i xiquetes de hui en dia i els de la seua generació, començant per la diferència entre els sistemes educatius de llavors i d'ara i acabant, inevitablement, en els diferents costums i maneres de vida dels actuals joves, que ja no conceben el món sense Internet i les noves tecnologies.

Carol Tomás va estudiar magisteri i és professora de música, però ha reconduït la seua trajectòria professional cap a l'humor, especialitzant-se en els monòlegs. Amb aparicions televisives com en "Tu sí que vales" o "Buenafuente", el seu ídol en el món de la comèdia, aquesta valenciana nascuda a Tavernes Blanques va d'escenari en escenari amb un humor fresc i directe.

 
Monólogo Carol Tomás La Fábrica-1
Monólogo Carol Tomás La Fábrica-1
Monólogo Carol Tomás La Fábrica-2
Monólogo Carol Tomás La Fábrica-3
Monólogo Carol Tomás La Fábrica-4
Monólogo Carol Tomás La Fábrica-5
Tornar