Bielsa rep als presidents i falleres majors infantils de Mislata en el Saló de Plens

L'alcalde i el regidor de Festes els expliquen el funcionament de les sessions municipals i els conviden a gaudir al màxim de les Falles
09 de març 2018

Els bancs del Saló de Plens de l'Ajuntament de Mislata van ser ocupats el dimecres a la vesprada per uns convidats molt especials. No hi havia regidors del govern ni de l'oposició, sinó falleres majors infantils i els seus presidents, que havien sigut convidats per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, per a participar en una jornada de convivència entre tots ells.

L'acte, a més, els va servir per a aprendre la composició i el funcionament de l'òrgan en el qual està representada la Corporació Municipal. Els xiquets i xiquetes es van mostrar molt atents a totes les explicacions de Bielsa i van aprofitar per a traslladar-li tot tipus de preguntes, dubtes i suggeriments. Al costat de l'alcalde van ocupar la presidència del saló el regidor de Festes, Toni Arenas, i el president de l'Agrupació de Falles de Mislata, José Antonio García.

Després de la recepció oficial, els xicotets es van portar un obsequi de l'Ajuntament i van compartir la resta de la vesprada amb els seus companys en una jornada que serveix per a estrènyer llaços d'unió entre totes les falles de l'Agrupació de Mislata.

 
Recepción falleras mayores y presidentes infantiles-1
Recepción falleras mayores y presidentes infantiles-1
Recepción falleras mayores y presidentes infantiles-2
Recepción falleras mayores y presidentes infantiles-3
Tornar