La Canaleta obri hui les pistes poliesportives després d'invertir-se més de 300.000€ en el seu condicionament

L'Ajuntament ha renovat per complet les pistes de tennis, frontó, pàdel, handbol, futbol-sala, skate i hoquei, a més de millorar l'accessibilitat i l'eficiència energètica
12 de febrer 2018

Els usuaris de les pistes poliesportives de Mislata han hagut de variar la seua rutina en estos últims mesos a causa del tancament de les instal·lacions, però l'espera ha valgut la pena. L'Ajuntament de Mislata ha obert hui el complex poliesportiu de la Canaleta després d'invertir més de 300.000€ en un projecte de rehabilitació integral que ha deixat les pistes de tennis, frontó, handbol i hoquei com a noves. L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i els regidors d'Esports i Urbanisme, Toni Arenas i Teresa Peñarrubia respectivament, han visitat les instal·lacions per a comprovar in situ el resultat d'esta important inversió, una de les més quantioses de l'exercici anterior.

Mislata concentra en la part nord del casc urbà, al costat del parc de la Canaleta, la major part de les seues instal·lacions esportives municipals: el pavelló, la piscina d'estiu, els camps de futbol, les pistes d'atletisme i totes les pistes poliesportives exteriors, que són les que han sigut objecte de rehabilitació. En total, el complex compta amb dos pistes de pàdel, tres de tennis, tres frontons, una pista d'handbol i futbol-sala, una de skate i una última polivalent, marcada per a practicar diversos esports, entre ells l'hoquei patins, ja que posseix una tanca perimetral.

La finalitat d'este projecte, explica Bielsa, era "renovar les pistes, que arrossegaven una important deterioració des de feia dècades, i oferir als usuaris les millors condicions de comoditat i seguretat". No obstant açò, el projecte ha inclòs també la reforma de tots els espais comuns que se situen al voltant de les pistes, "creant nous itineraris per als vianants, eliminant les barreres arquitectòniques i instal·lant sistemes energètics més eficients i sostenibles", apunta l'alcalde. 

Quant a les pistes, este projecte ha servit per a substituir tots els paviments, aplicant un material de formigó porós que facilita la pràctica esportiva i evita lesions per possibles relliscades i caigudes. A més, també s'han substituït tots els elements de joc (xarxes, porteries, malles, etc.) i s'han tornat a pintar, quedant ara completament noves. Quant als espais comuns, el Consistori ha fet accessible la zona d'entrada al poliesportiu, ha canviat el paviment en les zones on les arrels dels arbres ho havien deteriorat, ha substituït tot el mobiliari urbà (bancs, papereres, fonts, etc.) i ha instal·lat una nova il·luminació, més homogènia i adequada a les noves tecnologies d'eficiència energètica. En total, el projecte ha suposat una inversió de 335.000€.

A la visita de hui el govern municipal ha convidat també als responsables dels principals clubs esportius de Mislata que usen diàriament les instal·lacions, com el Club Balonmano (Mauro Longarini), el Handbol Mislata (Arsenio Verdejo) i el Club de Tennis (Marisol Montaño). Tant ells com les autoritats locals han assegurat haver quedat molt satisfets amb estes renovades instal·lacions, que des de hui ja estan a la disposició de la ciutadania de Mislata.

 
Apertura pistas polideportivas La Canaleta-1
Apertura pistas polideportivas La Canaleta-1
Apertura pistas polideportivas La Canaleta-2
Apertura pistas polideportivas La Canaleta-3
Apertura pistas polideportivas La Canaleta-4
Apertura pistas polideportivas La Canaleta-5
Apertura pistas polideportivas La Canaleta-6
Apertura pistas polideportivas La Canaleta-7
Apertura pistas polideportivas La Canaleta-8
Tornar