La "Ruta de la tapa dolça" arriba la setmana que ve a Mislata

Deu forns i pastisseries de la ciutat oferiran les seues creacions a 1,50€ i els participants triaran a les millors
09 de febrer 2018

Mislata es va incorporar fa un parell d'anys a la moda de les rutes de la tapa, amb l'objectiu de recolzar als comerços de la ciutat i especialment als del sector de l'hostaleria. I després de dos edicions amb èxit, la Regidoria de Comerç ha decidit repetir l'experiència però esta vegada amb tapes dolces, una singular iniciativa a la qual en este primer any s'han sumat deu forns i pastisseries de la ciutat, que oferiran xicotets pastissos per 1,50€.

Del 14 al 17 de febrer, els veïns de Mislata i qualsevol persona que passe per la ciutat durant eixos dies podrà triar entre deu propostes de rebosteria i votar per la que més li agrade. El format de la "Ruta de la tapa dolça" és el mateix que en qualsevol ruta de la tapa. Els participants disposaran d'una targeta que podran segellar cada vegada que proven un dels pastissos. I quan tinguen tres ja podran votar pel que més els haja agradat.

A més dels premis i el reconeixement públic per als millors pastissers, els participants en la Ruta de la Tapa Dolça que emplenen i entreguen el seu cupó, entraran en el sorteig de multitud de regals. L'Ajuntament ha editat un fullet informatiu amb les imatges de tots els pastissos elaborats per a l'ocasió, una campanya que ha sigut dissenyada pels i les alumnes del taller d'ocupació T'Avalem. 

 
6_Tapa Dolça_Dulces Rafa
6_Tapa Dolça_Dulces Rafa
1_Tapa Dolça_Horno Ramos
2_Tapa Dolça_Bollería Reyes
3_Tapa Dolça_Horno Ribes
4_Tapa Dolça_Horno Balmar
5_Tapa Dolça_Cafetería Isabella
7_Tapa Dolça_El Forn de Marta
8_Tapa Dolça_Horno Balvent
9_Tapa Dolça_Inma Moliner
Tornar