Cáritas San Marcos de Mislata rep 530 kg d'aliments del Circuit Caixa Popular Running Solidari

El circuit de carreres populars que coordina el Club Fent Camí de Mislata va celebrar la gala de lliurament de premis a Albal
12 de gener 2018

La quarta edició del Circuit Caixa Popular Running Solidari va celebrar la seua gala de clausura dimecres passat 10 de gener en la Casa de la Cultura d'Albal. Es tracta d'una prova esportiva en la qual han participat les poblacions d'Alaquàs, Xirivella, Benetússer, Albal, Aldaia, La Canyada, Alfafar, Manises, Montcada i Mislata amb les seues respectives carreres populars, i que el seu objectiu, a més de l'esportiu, era solidari: Caixa Popular dóna un quilo d'aliments a una ONG per cada participant que haja completat el circuit. En esta ocasió, Cáritas San Marcos de Mislata ha sigut la beneficiària de la donació. I en total, en esta edició han sigut 530 els corredors que han completat el circuit, per la qual cosa la donació ha sigut de 530 kg. d'aliments.

La gala, a la qual van assistir els representants de cada població i les entitats organitzadores de cada esdeveniment, va consistir en el visionat dels millors moments de les diferents proves realitzades en cadascun dels deu municipis i el posterior lliurament de trofeus als classificats en les diferents categories del Circuit.
A més, es va fer entrega del xec simbòlic de la donació per part del director de Caixa Popular de Mislata, Juan Colomer, a Fernando Pallardó, responsable de Cáritas San Marcos. Finalment, es va anunciar la 5a edició del Circuit per a 2018, que en breu obrirà el termini d'inscripcions.

 
Donación alimentos Circuito Caixa Popular a Cáritas San Marcos-1
Donación alimentos Circuito Caixa Popular a Cáritas San Marcos-1
Donación alimentos Circuito Caixa Popular a Cáritas San Marcos-2
Donación alimentos Circuito Caixa Popular a Cáritas San Marcos-3
Donación alimentos Circuito Caixa Popular a Cáritas San Marcos-4
Donación alimentos Circuito Caixa Popular a Cáritas San Marcos-5
Tornar