La Fallera Major de València assistix a la presentació dels esbossos de les falles de Mislata

Rocío Gil i la seua cort, de la qual forma part la mislatera Marta Nebot, va participar el diumenge en l'acte conjunt de les onze comissions de la ciutat
05 de desembre 2017

L'Agrupació de Falles de Mislata va organitzar el diumenge en el centre municipal de Maestro Palau una nova edició de l'Exposició d'esbossos fallers, un acte en el qual cadascuna de les 11 comissions de la ciutat presenten el projecte dels seus futurs monuments. Tots els presidents i falleres majors de Mislata van anar pujant a l'escenari per a explicar als assistents com seran els monuments que es plantaran en els carrers de Mislata el pròxim mes de març.

Els representants de les falles Creu i Mislata, Felipe Bellver, Antonio Molle-Gregorio Gea, Pare Santonja, Quint-Pizarro, Salvador Giner, Lepanto, Eduardo Marquina, Doctor Marañón, Eliana-Cid i Plaça de la Moreria van comentar els diferents temes dels seus dissenys. En el perímetre del saló d'actes, onze cavallets contenien el secret millor guardat, els dibuixos de cadascun dels esbossos, perquè els assistents pogueren visitar l'exposició.

La presentació d'esbossos d'enguany va tenir una protagonista especial, la Fallera Major de València, Rocío Gil, que va acudir a l'acte organitzat per l'Agrupació de Falles de Mislata acompanyada de la seua Cort d’Honor, de la qual forma part la mislatera Marta Nebot. Una vegada desvetlats els monuments de les pròximes Falles, les integrants de la Cort d'Honor van anar pujant una a una a l'escenari per a rebre l'aplaudiment de les comissions de Mislata. 

Les últimes a fer-ho van ser Marta Nebot, que l'any passat va ser fallera major de Creu i Mislata i ara complix el somni de formar part de la Cort d'Honor, i la màxima representant de les Falles de València, Rocío Gil, que va agrair l'afecte dels fallers i falleres de Mislata, amb qui va compartir xarrades i fotos una vegada va finalitzar l'acte institucional.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Festes, Toni Arenas, i el president de l'Agrupació de Falles de Mislata, José Antonio García.

 
Presentación bocetos fallas de Mislata-1
Presentación bocetos fallas de Mislata-1
Presentación bocetos fallas de Mislata-2
Presentación bocetos fallas de Mislata-3
Presentación bocetos fallas de Mislata-4
Presentación bocetos fallas de Mislata-5
Presentación bocetos fallas de Mislata-6
Presentación bocetos fallas de Mislata-7
Tornar