El CIM estrena per sorpresa el pasdoble "Javier Santes", compost per Hugo Chinesta, en el concert de Santa Cecilia

L'entitat va presentar en societat als nous músics que s'incorporen a la Banda i va rendir un homenatge al polifacètic artista i regidor de Mislata
04 de desembre 2017

La Banda Simfònica del CIM (Centre Instructiu Musical) de Mislata va oferir dissabte passat a la vesprada en l'auditori del carrer Miguel Hernández el tradicional concert en honor a Santa Cecilia, una cita clàssica que servix com a colofó a les festes de la seua patrona. La formació musical, sota la batuta de Francisco Valero-Terribas, va interpretar un programa complet i variat per al nombrós públic que cada any acudix fidel a esta cita clàssica per a tots els amants de la música de banda. 

Com cada any, a més del concert, es va celebrar un xicotet acte d'homenatge als nous músics que s'incorporen a la Banda del CIM i que van ser presentats en públic i van rebre un diploma que acredita la seua nova condició de músics de la Banda. Les noves incorporacions són Ana Isabel Molina, Andrés Pérez, Antonio Navas, Tomás Aguilera, David Roselló, Jorge Mocha, Lucía Rodríguez-Palmero, Pilar Saiz, Sandra López i Blanca Montero.

Però la gran cita musical de l'any per a la Banda de Mislata va incloure un homenatge que coneixien quasi tots els assistents al concert menys el propi homenatjat: Javier Santes. Com ha fet en moltes altres ocasions, Javier Santes -cantant, actor, artista faller i ara regidor de l'Ajuntament- exercia el dissabte de presentador del concert de Santa Cecilia. I allí mateix, sobre l'escenari, es va assabentar que la Banda del CIM anava a estrenar un pasdoble que porta el seu nom i que li ha dedicat el compositor valencià Hugo Chinesta. L'estrena va agafar al regidor per sorpresa, que va assistir visiblement emocionat a la interpretació del seu pasdoble. 

A més de la sorpresa a Javier Santes, el CIM també va retre homenatge a Francisco Javier Chornet, cap d'estudis de l'Escola de Música de l'entitat. El president de l'entitat, Fernando Sánchez, i el director de la banda li van lliurar una placa commemorativa pel seu compromís, dedicació i entrega al CIM.

 
Concierto de Santa Cecilia CIM Mislata 2017-1
Concierto de Santa Cecilia CIM Mislata 2017-1
Concierto de Santa Cecilia CIM Mislata 2017-2
Concierto de Santa Cecilia CIM Mislata 2017-3
Concierto de Santa Cecilia CIM Mislata 2017-4
Concierto de Santa Cecilia CIM Mislata 2017-5
Concierto de Santa Cecilia CIM Mislata 2017-6
Tornar