El Mago Mazo obri un nou cicle d'espectacles gratuïts en La Fàbrica

El centre sociocultural de Mislata oferix una programació específica per als més xicotets i actuacions dirigides a un públic familiar
14 de novembre 2017

Des que va obrir les seues portes, el centre sociocultural La Fàbrica ha anat consolidant-se com un dels principals nuclis de promoció cultural, formativa i educativa. Els seus diferents espais acullen diàriament cursos formatius per a totes les edats, joves que assistixen a la sala d'estudi, tot tipus de cursos i tallers, activitats de promoció de l'ocupació i, a més, també espectacles culturals.

Divendres passat va arrancar un nou cicle del que ja es coneix com "La Fàbrica d'Espectacles", una programació contínua d'espectacles de xicotet format dirigit a públics de totes les edats, però especialment al públic familiar. Els espectacles, a més, són gratuïts i per a poder assistir tan sols hi ha que passar a arreplegar les entrades per la Fàbrica durant els dies previs a cada actuació.

L'encarregat d'inaugurar este nou cicle d'espectacles va ser Borja Mazorriaga, més conegut com el Mago Mazo, que amb la seua funció "Imaginamagia" va enlluernar al públic, especialment als més xicotets. El jove artista va oferir un divertit i variat repertori de trucs i efectes acompanyats del millor humor, en un espectacle on els més xicotets són una part essencial de cada funció i són convidats pel mag a pujar contínuament a l'escenari. 

El següent espectacle gratuït que oferirà La Fàbrica serà el 15 de desembre, amb el conta contes japonés "Kamishibai", a càrrec d'Elisa M. Matallín. I a part de les actuacions, el centre oferix també una oferta formativa adaptada als gustos i necessitats dels més xicotets. Sota el títol de "La Fàbrica Menuda", el centre oferix en este últim trimestre de l'any tallers de realitat virtual, robòtica infantil, història de Mislata i tecnologia.

 
Actuación Mago Mazo en La Fábrica-1
Actuación Mago Mazo en La Fábrica-1
Actuación Mago Mazo en La Fábrica-2
Actuación Mago Mazo en La Fábrica-3
Actuación Mago Mazo en La Fábrica-4
Actuación Mago Mazo en La Fábrica-5
Actuación Mago Mazo en La Fábrica-6
Actuación Mago Mazo en La Fábrica-7
Actuación Mago Mazo en La Fábrica-8
Tornar