Els bars de Mislata promouen la igualtat en els seus tovallons amb motiu de les Jornades contra la violència de gènere

L'Ajuntament torna a llançar la seua original campanya de conscienciació i repartix milers de tovallons amb el missatge "Amb els dones, cap pas arrere"
13 de novembre 2017

Traslladar el missatge d'estes XIV Jornades contra la violència de gènere a la quotidianitat dels veïns i multiplicar així el seu efecte i, per tant, el seu poder de conscienciació. Est l'objectiu de la campanya de l'Ajuntament de Mislata, que pretén sensibilitzar a la ciutadania i promoure la igualtat entre homes i dones, durant els dies previs al 25-N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Des del passat dia 7 de novembre, la regidoria de la Dona i Polítiques d'Igualtat, en col·laboració amb les associacions de dones de la ciutat, està celebrant tot un seguit d’activitats per a denunciar la desigualtat que encara existix hui en dia en la nostra societat. Ho fan a través d'exposicions, conferències, tertúlies i fins i tot amb representacions teatrals, però enguany, a més, ho estan fent també amb una singular iniciativa que s'ha colat en el dia a dia dels veïns.

L'Ajuntament de Mislata ha tornat a repartir milers i milers de tovallons entre els bars i cafeteries de la ciutat amb un missatge: "Amb els dónes, cap pas arrere". Un lema directe i contundent amb el qual s'ensopega qualsevol veí o veïna que vaja estos dies a prendre un cafè a Mislata. L'objectiu, com explica la regidora Carmen Lapeña, responsable de la iniciativa, "és portar el missatge de la igualtat més enllà de sales d'exposicions i de conferències, per a aconseguir al major nombre de gent possible i transmetre'ls que encara ens queda un llarg camí, però que no anem a retrocedir". 

La iniciativa va ser posada en marxa per primera vegada al març, amb motiu de la Setmana de la Dona, i des de la Casa de la Dona han optat per repetir-la després de l'èxit d'aquella edició, que va tindre un excel·lent acolliment tant per part dels propietaris dels bars com sobretot pels seus clients, que quedaven gratament sorpresos en llegir el missatge dels tovallons.

Reparto servilletas contra la violencia machista-1
Reparto servilletas contra la violencia machista-1
Reparto servilletas contra la violencia machista-2
Reparto servilletas contra la violencia machista-3
Reparto servilletas contra la violencia machista-4
Tornar