L'Associació de Dones Progressistes de Mislata exposa al carrer dibuixos contra la violència de gènere

"Art al carrer" és el nom de la col·lecció d'obres que pengen de les balconades del carrer Miguel Hernández, enfront de la Casa de la Dona
10 de novembre 2017

Mislata ha començat esta setmana a celebrar les XIV Jornades contra la Violència de Gènere, una macroactivitat de la Regidoria de Dona i Polítiques d'Igualtat, en la qual participen també les associacions de dones de Mislata. Un d'estos col·lectius, el de les Dones Progressistes de Mislata, va inaugurar ahir a la vesprada l'exposició "Art al carrer", un conjunt de dibuixos amb missatges contundents contra la violència masclista.

Amb el mateix format i ubicació que en anys anteriors, esta és la quarta edició, les obres pengen de diferents balconades del carrer Miguel Hernández i estan a la vista de qualsevol vianant que creue el carrer i passe per davant de la Casa de la Dona. A més de promoure la igualtat entre homes i dones, este precisament és l'objectiu de la iniciativa, "tractar de conscienciar a la ciutadania amb una acció que isca a la trobada dels veïns i veïnes, sense necessitat que siguen ells i elles els que hagen d'entrar a una sala d'exposicions", explica la presidenta de les Dones Progressistes, Lola Hortolà.

La inauguració va estar presidida per la regidora de Dona i Polítiques d'Igualtat, Carmen Lapeña, i va consistir en un xicotet recorregut a través de tot el carrer, en el qual els artistes, alguns aficionats i altres professionals, explicaven als assistents el missatge de les seues obres.

 
Exposición Art al carrer contra la violencia machista-1
Exposición Art al carrer contra la violencia machista-1
Exposición Art al carrer contra la violencia machista-2
Exposición Art al carrer contra la violencia machista-3
Exposición Art al carrer contra la violencia machista-4
Exposición Art al carrer contra la violencia machista-5
Tornar