La regidoria de Joventut i les associacions es reuneixen per a coordinar el curs a Mislata

La trobada ha sigut la presentació de Ximo Moreno, que arriba amb la intenció de "crear un projecte comú mitjançant el diàleg i la participació"
06 d'octubre 2017

El curs està arrancant i els diferents sectors del municipi aprofiten aquestes setmanes per a coordinar projectes i tancar la programació de les activitats que tindran lloc durant l'any. Una bona mostra d'açò és el sector dels més joves de Mislata, que ahir van celebrar una reunió en el Centre Jove per a preparar la nova temporada.

La regidoria de Joventut va convocar a totes les associacions juvenils de la ciutat per a informar-los de les activitats programades per a enguany, explicar-los els projectes de futur i mantenir la col·laboració habitual que existeix des de fa anys entre l'administració i el moviment associatiu per a desenvolupar conjuntament les polítiques de joventut de Mislata.

A més, la reunió també ha servit perquè el nou regidor Ximo Moreno, que ha assumit l'àrea de joventut este estiu, es presentara oficialment als representants dels joves de Mislata. Moreno assegura que assumeix la regidoria amb el repte de "crear un projecte comú mitjançant el diàleg i la participació abastant a tots els joves del municipi, alhora que seguir millorant dia a dia”.

Durant la reunió, primera presa de contacte d'associacions, tècnics municipals i responsables polític, es va constatar “el bon clima que existeix entre totes elles i la iniciativa de treballar per Mislata”.

Reunión de inicio de curso asociaciones juveniles-1
Reunión de inicio de curso asociaciones juveniles-1
Reunión de inicio de curso asociaciones juveniles-2
Reunión de inicio de curso asociaciones juveniles-3
Tornar