Més de 7.000 xiquets i joves inicien avui les classes en els col·legis i instituts de Mislata

La "tornada al col·le" transcorre amb normalitat i el col·legi Ausiàs March estrena el seu nou menjador
11 de setembre 2017

Els col·legis i instituts de Mislata han obert avui les seues portes per a rebre a un total de 7.155 alumnes i alumnes de totes les etapes educatives: Educació Infantil, Primària, AÇÒ, Batxiller i FP. La volta al col·le a Mislata ha transcorregut amb total normalitat en tots els centres, un dia que sobretot els més xicotets viuen amb especial emoció pel que significa el retrobament amb els seus companys o l'inici d'una etapa en un nou col·legi. 

L'oferta educativa dels centres de Mislata explica enguany amb 2.434 places d'Educació Primària i 1.092 d'Educació Infantil, repartits en set col·legis públics (Amadeo Tortajada, Jaume I, Ausiàs March, Cid, Almassil, Maestro Serrano i Gregorio Mayans) i dos concertats (Sagrat Cor i Santa Creu). Els més majors, els estudiants Secundària, Batxiller i Formació Professional també han començat avui les classes, en una volta al col·le que enguany afectava per igual a totes les etapes educatives. Entre tots sumen altres més de tres mil alumnes i alumnes: 1.641 en Secundària, 463 en Batxiller i 1.525 en Formació Professional.

Les xifres són similars a les de l'any passat, amb un lleuger increment d'alumnes en Batxiller. En total, sumant als alumnes d'Infantil, Primària, AÇÒ, Batxiller i FP, el nombre de xiquets i joves que han començat avui el curs en els col·legis i instituts de Mislata és de 7.155. La regidora d'Educació, Ana Mª Julián, ha informat aquest matí que "la volta al col·le a Mislata ha transcorregut amb l'enrenou propi del primer dia de classe, però amb total normalitat". 

La responsable municipal destaca que l'inici del curs suposa, per tant, la culminació del procés d'escolarització per al curs 2017/2018, en el qual "totes les famílies residents a Mislata que havien sol·licitat plaça en algun centre de la ciutat l'han obtingut". Quant a les novetats per a aquest curs, destaca el nou menjador del col·legi Ausiàs March, en el qual la Conselleria d'Educació ha invertit 480.000€. Des de fa deu anys, més d'un centenar d'alumnes de l'Ausiàs March es quedaven sense plaça de menjador per falta d'espai. Afortunadament, aquesta circumstància ja no tornarà a produir-se gràcies a les noves instal·lacions, que ara compten amb capacitat per a 330 places en doble torn.

Vuelta al cole Gregorio Mayans Mislata-1
Vuelta al cole Gregorio Mayans Mislata-1
Vuelta al cole Gregorio Mayans Mislata-2
Vuelta al cole Gregorio Mayans Mislata-3
Vuelta al cole Gregorio Mayans Mislata-4
Tornar