Mislata aprofita el mes d'agost per a millorar instal·lacions municipals

Les pistes multiesportives de la Canaleta, la Llar del Sud, el Centre Cívic de l'avinguda de la Pau, o la sala de lectura del carrer Sant Cecilia es veuran reformades amb inversions municipals durant aquest estiu.
10 d'agost 2017

Els pressupostos municipals de 2017 contemplen quanties destinades a la millora de moltes de les infraestructures municipals. Per açò, durant aquests mesos d'estiu s'ultimarà l'adequació de molts espais que necessitaven una reforma integral o rehabilitació, com és el cas de les pistes esportives de la Canaleta, que durant els pròxims dies iniciaran treballs de remodelació per import de 335.863 euros per a renovar el paviment, millorar els accessos i les seues instal·lacions. 

Les obres es perllongaran fins a tardor, de manera que els esportistes podran fer ús del complex a la fi d'aquest mateix any. En el barri del Quint, la llar municipal per a persones majors està vivint una remodelació íntegra per a millorar les seues sales i serveis, unes obres valorades en 60.000 euros, que havien sigut sol·licitades pels usuaris, i que permetran reobrir-la en el mes de setembre amb millors prestacions, com a serveis accessibles per a persones amb discapacitat, cobrint així les necessitats de més d'un centenar de veïns que passen diàriament per aquest espai. 

Un altre dels serveis municipals que canviarà notablement la seua aparença i usos és la sala de lectura Santa Cecilia, que a partir de la pròxima tardor també serà una sala d'estudi, imitant el model que el govern municipal va implantar en el barri del Quint. D'esta forma, els estudiants del barri tindran un aula pròxima en el qual preparar-se els exàmens, i seguiran tenint a la seua disposició l'aula de lectura i el servei de préstecs de les biblioteques municipals.  

Esta intervenció té un cost de 44.470 euros del pressupost municipal, i millorarà l'accessibilitat de la sala. D'altra banda, el Centre Cívic del carrer Alaquàs, en el barri de Mislata que limita amb Xirivella, també viu una reforma de les seues instal·lacions per import de 49.705 euros. L'espai, que fins avui comptava amb sales multiusos i una reguarda de la policia local, ara també inclourà una sala d'estudi perquè els joves del barri puguen preparar-se els exàmens sense haver de desplaçar-se fins al nucli urbà de Mislata.

001
001
002
003
004
Tornar