Mislata celebra el 51 Torneig d'Escacs esta setmana

La Fàbrica es converteix en l'epicentre d'aquest esport durant els pròxims dies, amb un torneig que ha guanyat prestigi en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. El cap de setmana vinent se celebraran les finals.
08 d'agost 2017

Ahir va assistir a sessió d'obertura el regidor d'esports, Toni Arenas, per a conèixer de primera mà l'entusiasme que posen els participants en un dels trofeus d'escacs més importants de la Comunitat Valenciana. Un esdeveniment que va nàixer per a celebrar-se en una sola jornada, i que avui ha guanyat tanta repercussió que necessita una setmana de partides eliminatòries per a donar a conèixer als guanyadors. 

 Per segona vegada, el torneig se celebra en el Centre Sociocultural La Fàbrica, un espai idoni per a albergar aquestes proves, a les quals el públic pot assistir amb l'objectiu de comprovar la destresa dels participants en aquest esport. Enguany s'han inscrit prop de 250 jugadors de totes les edats i nivells, una bona mostra de la força del torneig, que reuneix a molts dels millors jugadors nacionals. 

El president del Club d'Escacs de Mislata, organitzador del torneig, Jesús Martínez, ha explicat que deu de les partides es podran seguir on-line per internet, una forma d'acostar la competició a tots els afeccionats als escacs, encara que no puguen acostar-se fins a Mislata per a viure les proves. 

El torneig es continuarà disputant els pròxims dies, en horaris de vesprada i de matí fins que diumenge que ve es proclamen els vencedors, moment en el qual el club farà lliurament dels trofeus de cada categoria.

001
001
002
003
004
005
006
Tornar