L'Agrupació Veïnal va celebrar la XV Festa Solidària en la piscina de Mislata

La cita anual de l'Agrupació Veïnal de Mislata va aconseguir un èxit de convocatòria i va recaptar prop de 3.000 euros per a la fi benèfica. Enguany la quantia anava destinada íntegrament en benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.
03 d'agost 2017

El cap de setmana passat els veïns i veïnes de Mislata, que van participar amb l'Agrupació Veïnal, van tornar a ser protagonistes d'un sopar solidari amb l'única fi de recaptar una important quantia per a donar a una associació benèfica. En esta ocasió, la beneficiària seria l'Associació Espanyola Contra el Càncer. El sopar va comptar amb 460 assistents, que van aconseguir recaptar una important suma econòmica per a aquesta entitat.

A la festa, que compleix quinze anys, han tornat a mostrar la seua col·laboració nombrosos comerços de Mislata, que van donar obsequis per a un sorteig entre els assistents. Així, la fi de festa va culminar amb repartiment de vals de viatges, maletes i pernils entre alguns assistents agraciats. La cita s'ha convertit en un emblema de la solidaritat entre l'associacionisme veïnal de Mislata i cada any destina la quantia a una entitat diferent.

Segons el president de l'Agrupació Veïnal, Jesús Martínez, “s'ha tornat a repetir l'èxit de convocatòria i la gent segueix participant amb il·lusió en aquest sopar, que al final suposa ajudar a organitzacions que treballen amb molt bons objectius i necessiten el suport de tota la ciutadania”.

Agrupació Veïnal
Agrupació Veïnal
Agrupació Veïnal 2
Agrupació Veïnal 3
Agrupació Veïnal 4
Agrupació Veïnal 5
Agrupació Veïnal 6
Agrupació Veïnal 7
Tornar