La regidoria de Comerç es reuneix amb ACEM per valorar les accions d'estímul al comerç local

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Mislata acaba de renovar la seva directiva. El nou president, Pepe Sales, s'ha presentat davant la regidora Maika Tarín per parlar de projectes en comú i ampliar la participació i les iniciatives d'activitat dels comerços.
02 d'agost 2017

A la reunió han assistit el president de ACEM, Pepe Sales, el tresorer, Toni Jiménez, el secretari, Alejandro Galarza, així com Eva Gómez, Tomás Xàtiva i Daniela Martínez, els nous representants de les empreses i comerços de Mislata. La regidora Maika Tarín i el tècnic de comerç han pres nota de les valoracions que fan des de l'associació referent a les activitats que duu a terme l'Ajuntament sota el Pla d'Estímul al Comerç Local que segueix programant novetats cada any.

Junts, la regidoria i l'associació de comerciants, han fet un balanç dels resultats de la passada Fira del Comerç organitzada pel consistori, i s'han mostrat per ambdues parts oberts al diàleg per seguir millorant-la en la propera edició, que serà la número dotze i aspira batre el seu propi rècord i aglutinar més teixit comercial i hostelero de Mislata.

ACEM 1
ACEM 1
ACEM 2
ACEM 3
ACEM 4
ACEM 5
Tornar