Mislata obri el cicle de cinema d'estiu en l'amfiteatre de la Fàbrica

Esta nit s'emet la primera pel·lícula, "El principito". La sessió cancel·lada la setmana passada per la pluja passarà a projectar-se el dimecres 2 d'agost.
14 de juliol 2017

Ja és un clàssic de la programació cultural i juvenil dels mesos d'estiu a Mislata. El parc del carrer Felipe Bellver acollirà des d'aquesta nit i fins al pròxim 11 d'agost, en sessions nocturnes, un total de sis pel·lícules per a tots els públics. Entre elles, dues produccions espanyoles, dos films d'animació per a públic infantil, així com un thriller americà que tancarà el cicle d'esta edició.

La cita es consolida en este cinquè any, i la convocatòria ha anat incrementat el nombre d'assistents i el de pel·lícules, que cada vegada es dirigixen a un públic més divers, donant sempre cabuda al cinema de producció espanyola i pensant en el públic més jove, que cada divendres assistix a la Fàbrica per a divertir-se amb la reproducció d'alguns dels èxits més recents de les cartelleres. 

Des del consistori, han comunicat el trasllat de la sessió suspesa del divendres passat per la mala climatologia, la comèdia “Tenemos que hablar”, al dimecres 2 d'agost, de manera que per primera vegada entre setmana, i de forma excepcional, el públic tindrà un al·licient per a gaudir d'una vetlada d'oci.

Cinema d'Estiu
Cinema d'Estiu
cinema-estiu-2017
Cinema d'estiu
Tornar