Els campaments d'estiu de Mislata oferixen activitats a 200 escolars

El grup de xiquets i xiquetes de major edat està de campament en Alcossebre gaudint d'unes jornades de vacances al costat del mar amb moltes activitats d'oci
12 de juliol 2017

És una de les iniciatives consolidades en el calendari d'estiu de la Regidoria de Joventut. Els campaments urbans enguany marquen l'oferta lúdica del mes de juliol per a prop de dos-cents escolars, una xifra que s'ha vist incrementada en esta edició. Els joves es reunixen per a fer activitats, tallers i jocs. Este mateix matí, el Centre Sociocultural La Fàbrica acollia diversos tallers de creativitat i ball per al que l'estiu continue sent una època d'aprenentatge i convivència per als escolars d'entre 3 i 12 anys d'edat.

Entre les múltiples activitats d'enguany, la regidoria ha programat un viatge a Alcossebre per a deu dies. Durant l'estada, els monitors preparen activitats a l'aire lliure, que sempre són un reclam important del programa juvenil. Els grups que romanen a Mislata solen acudir amb freqüència a la piscina, on participen en jocs d'aigua, a més de realitzar també activitats i proves per equips en parcs com el de Felipe Bellver o La Canaleta.

Estes activitats són una ajuda a la conciliació laboral de pares i mares que seguixen treballant mentre els seus fills estan de vacances a Mislata. Un mètode per a assegurar-se que els xicotets estan ben atesos per monitors especialitzats. A més de l'oferta lúdica, els campaments disposen de servei de menjador perquè els més joves puguen gaudir d'una jornada completa d'oci sense interrupcions. El consistori reserva algunes places per a ajudar a xiquets i xiquetes amb dificultats d'integració per motius econòmics, socials o de discapacitat.

IMG_1582
IMG_1582
IMG_1610
IMG_1612
IMG_1613
IMG_1618
Tornar