L'Escola de Teatre de Mislata baixa el teló d'esta temporada amb la representació d' Entorno Chéjov

El divendres a la vesprada va concloure el cicle de mostres de finalització de curs amb l'actuació del Grup Laboratori, els més experts de l'escola
10 de juliol 2017

Un altre any més, el Centre Cultural de Mislata ha acollit les mostres de finalització de curs d'esta temporada d'art escènic de l'Escola Municipal de Teatre de Mislata. El Grup Laboratori van ser els responsables de tancar la temporada teatral amb la representació "Entorno Chéjov”, una adaptació dels "Contes de Chéjov” dirigida per Irene Mira Sempere, professora de la EMTM. 

“Entorn *Chéjov” ha sigut realitzada pel Grup Laboratori, que compta amb els alumnes de més experiència i nivell interpretatiu de les mostres de finalització de curs. El repartiment d'actors està compost per: Amelia Morán, Amparo Antolí, Silvia Valdés, Zacarías Bueno i Miguel Àngel Herrero.

Este últim integrant del grup va manifestar “que el centre del muntatge són tres contes que combinen l'humor i un toc dramàtic”. Va recalcar que el muntatge té moments més pausats i de sensibilitat per la participació d'un pianista, que contrasten amb altres moments més humorístics i d'acció que suposen una mescla interessant per a que el públic gaudi.

La resta d'obres de la temporada van ser realitzades pels diferents grups d'alumnes i alumnes (Juvenil Iniciació, Adults Iniciació, Juvenil Taller i Adults Taller).

 
Representación Entorno Chéjov EMTM-1
Representación Entorno Chéjov EMTM-1
Representación Entorno Chéjov EMTM-2
Representación Entorno Chéjov EMTM-3
Representación Entorno Chéjov EMTM-4
Representación Entorno Chéjov EMTM-5
Representación Entorno Chéjov EMTM-6
Representación Entorno Chéjov EMTM-7
Representación Entorno Chéjov EMTM-8
Tornar