El Centre Cultural de Mislata exposa "Patrons de vida" de Verónica Deltoro

Es tracta d'una col·lecció de retrats, pintats amb diferents tècniques, que expliquen històries de vida
07 de juliol 2017

La venjança, la teràpia davant la mort, la pèrdua, l'amor i l'esperança són alguns dels temes recurrents de Verónica Deltoro en “Patrons de vida”, una col·lecció d'obres, amb predomini del retrat, que s'exposen des d'ahir a la vesprada en el Centre Cultural de Mislata. Els protagonistes dels retrats són gent del seu entorn que, segons va declarar l'autora en la inauguració, “són ells la inspiració, els que mostren els patrons de la vida mateixa i els sargits que tots ens fem”. 

L'acte d'inauguració es va celebrar a les 20 hores en la sala municipal d'exposicions i va estar presidida per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Cultura, Pepi Luján. A més, molts amics i reunits de Verónica Deltoro van voler acompanyar a l'artista de Mislata en un dia tan important per a ella. 

L'esdeveniment va començar amb música en directe. A continuació, el comissari de l'exposició, Boke Bazán, va llegir un fragment del text de presentació del catàleg, escrit per Virginia Deltoro, arranca amb una cita de Frida Kalho: "Ací vos deixe els meus retrats” de Frida Kahlo.

Verónica Deltoro és veïna de Mislata i esta no és la primera vegada que exposa en el municipi. Fa dos anys, l'artista va guanyar el concurs de cartells que organitza l'Ajuntament amb motiu de les Jornades contra la violència de gènere i en aquella ocasió ja va tindre l'oportunitat d'exposar en la Casa de la Dona. "Patrons de vida" romandrà exposada en el Centre Cultural de Mislata fins al pròxim dia 26 de juliol i pot visitar-se en horari de vesprades, de 16 a 21.30 hores.

 
Exposición Verónica Deltoro-1
Exposición Verónica Deltoro-1
Exposición Verónica Deltoro-2
Exposición Verónica Deltoro-3
Exposición Verónica Deltoro-4
Exposición Verónica Deltoro-5
Exposición Verónica Deltoro-6
Exposición Verónica Deltoro-7
Exposición Verónica Deltoro-8
Tornar