La robòtica, protagonista estos dies en els cursos per a adults de la Fàbrica

Els alumnes s'enfronten a la creació d'una caixa musical dirigida mitjançant una aplicació mòbil
06 de juliol 2017

La Fàbrica continua impartint formació també durant l'estiu. Estos dies és el torn del curs de robòtica, una oportunitat per a aprofundir en el món de les apps i les seues funcionalitats. El projecte que els alumnes estan desenvolupant és la creació d'un ceremín o caixa musical, el maneig de la qual es realitza des d'una aplicació mòbil també creada pels alumnes. 

Els alumnes, que no necessiten coneixements bàsics per a poder desenvolupar el projecte, aconseguiran amb este curs crear aquesta aplicació mitjançant l’App Inventor a través d'un dispositiu Bluetooth per a poder manejar-ho a través d'un telèfon mòbil.“Mitjançant un sensor de moviment, els alumnes poden tocar les tecles oportunes des de l'aplicació mòbil al mateix temps que aniran apareixent llums i diferents sons”, explica Daniel Muñoz, professor del curs. 

Este taller gratuït va començar dilluns passat i finalitza esta vesprada. El pròxim curs previst és el de Video Màrqueting programat per al pròxim 10 de juliol. La Fàbrica continua així amb la seua oferta formativa durant el mes de juliol, consolidant-se així com l'epicentre formatiu de la ciutat.

 
Curso de robótica La Fábrica-1
Curso de robótica La Fábrica-1
Curso de robótica La Fábrica-2
Curso de robótica La Fábrica-3
Curso de robótica La Fábrica-4
Curso de robótica La Fábrica-5
Tornar