Els corresponsals juvenils de Mislata entreguen a l'alcalde les propostes de la campanya "Connecta amb els ODS"

Els deu xics i xiques del "Col·lectiu Dijous" van rebre en el saló de plens un diploma pel seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible
16 de juny 2017

El saló de plens de l'Ajuntament va acollir ahir a la vesprada un acte protagonitzat pels corresponsals juvenils del passat curs 2015-2016, un grup de xics i xiques que reben el nom de "Col·lectiu Dijous" i que durant tot un curs participaren activament en la campanya "Connecta amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible", una iniciativa municipal per a conscienciar-los sobre la consecució d'estos ODS marcats per Nacions Unides. 
 
La iniciativa s'emmarca en el projecte de la Generalitat que s'anomena "Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible" i que consisteix a agrupar a les 17 ciutats més poblades de la Comunitat assignant-los a cadascuna d'elles un objectiu. A Mislata li han assignat l'objectiu número 4, el de l'educació, i els corresponsals juvenils de la ciutat treballaren durant diversos mesos a debatre i analitzar la importància que té l'educació per a millorar la nostra societat. 
 
Este grup de joves va ser rebut ahir en el plenari municipal per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i els regidors d'Educació i Joventut, Ana María Julián i Toni Arenas, respectivament. En l'acte, els 10 alumnes i alumnes de Secundària van anar llegint una a una les diferents propostes presentades, arreplegant les conclusions d'una sessió de treball que va tindre lloc el passat curs en Els Corts Valencianes i entregaren a l'alcalde la recopilació de propostes, acompanyada a més d'un diploma que els ha concedit Unicef per la seua tasca.
 
L'acte va finalitzar amb el lliurament de diplomes per part de l'Ajuntament a cadascun dels joves, reconeixent així la seua tasca com a corresponsals i el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Corresponsales juveniles - Conecta con los ODS-1
Corresponsales juveniles - Conecta con los ODS-1
Corresponsales juveniles - Conecta con los ODS-2
Corresponsales juveniles - Conecta con los ODS-3
Corresponsales juveniles - Conecta con los ODS-4
Corresponsales juveniles - Conecta con los ODS-5
Corresponsales juveniles - Conecta con los ODS-6
Corresponsales juveniles - Conecta con los ODS-7
Corresponsales juveniles - Conecta con los ODS-8
Tornar