Bielsa complix dues terceres parts del seu programa en l'equador de la legislatura

El govern de Mislata materialitza 35 de les 55 propostes amb les quals es va presentar a les eleccions i altres projectes de gran importància es troben ja en fase de tramitació
19 de maig 2017

El govern de Carlos Fernández Bielsa arriba a l'equador de la seua segona legislatura amb un nivell de compliment del seu programa electoral del 64%. De les 55 mesures del programa polític amb el qual es va presentar a les eleccions de 2015, 35 són una realitat i moltes altres, especialment les de gran importància, estan ja en fase de tramitació.

L'increment de beques i ajudes socials, la rehabilitació de la piscina i del pavelló de la Canaleta, els horts urbans, les sales de lactància, la Biennal Miquel Navarro, els parcs de jocs saludables i de street workout, l'ADN caní, els Patis Dinàmics o les sales d'estudi 24h són alguns dels projectes promesos i complits ja pel govern municipal de Mislata.

L'alcalde assegura que l'èxit es deu a la implicació dels 14 regidors que conformen el govern de la ciutat: "És un orgull comptar amb un equip tan treballador, tan implicat, centrat en el projecte de ciutat i unit a l'hora d'assumir responsabilitats”, explica Bielsa, qui recorda que "en menys de dos anys hem complit amb el 64% dels compromisos adquirits amb la ciutadania i açò és alguna cosa que molt pocs governs locals s'atrevirien a afirmar; i nosaltres ho podem demostrar".

Alguns compromisos pendents seran realitat en els pròxims mesos. És el cas del Pla Social d'Ocupació i Formació, que es convocarà a principis de juny i en aquesta ocasió abastarà més temps, ja que les contractacions s'estendran durant l'estiu i la tardor. D'altra banda, el govern de Mislata treballa des de fa uns mesos i de manera transversal en l'elaboració d'un potent Pla d'Igualtat que, com explica la portaveu del govern municipal, Mª Luisa Martínez Mora, "serà el reflex del nostre compromís amb la igualtat entre homes i dones, garantirà la protecció de la dona davant qualsevol cas de violència masclista i ampliarà els recursos municipals per a que les dones tinguen l'oportunitat de formar-se i tenir l'esperança d'un futur millor”.

Quant a la millora i conservació de l'espai urbà i les instal·lacions municipals, el govern liderat per Carlos Fernández Bielsa ha realitzat ja més actuacions de les compromeses en el programa electoral. Així, “en estos sis últims anys hem reurbanitzat més de la meitat dels carrers de Mislata i hem remodelat moltes places públiques amb la instal·lació de parcs infantils i jocs adaptats, mobiliari i amplis pipicanes”, assegura la portaveu Martínez Mora.

Així mateix, este estiu començaran les obres de remodelació integral de dues avingudes que no formaven part del programa però que repercutiran notablement en la millora de l'entorn urbà: la de Blasco Ibáñez i el passeig de la calle Hospital. “Ambdues actuacions es convertiran en un nou referent d'eliminació de barreres, de modernitat urbanística i ajudaran a recuperar espais per a la gent, fent que Mislata siga una ciutat més verda, confortable i participativa”, explica Bielsa. Per al primer d'aquests projectes, en pocs dies es posarà en marxa la campanya ‘Mislata Opina’, una iniciativa de participació ciutadana a través de la qual els veïns tindran la possibilitat de triar el disseny urbanístic del projecte.

Sala de estudio La Fábrica-1
Sala de estudio La Fábrica-1
Huertos urbanos Pou del Quint
Parque street workout La Canaleta-1
Parque juegos saludables La Canaleta-1
Apertura piscina de verano-1
Tornar