Els alumnes de jardineria de l'IES La Moreria faran pràctiques als horts del Pou del Quint

La direcció del centre i els representants de l'alumnat firmen en l'Ajuntament la cesió d'una de les parcel·les municipals
17 de maig 2017

L'institut La Moreria de Mislata ja és titular d'una de les parcel·les dels horts urbans que l'Ajuntament ha habilitat a l'entorn del Pou del Quint. Fa uns mesos, el Consistori va llançar una convocatòria pública per a oferir als veïns la posibilitat d'optar a un dels horts urbans. En eixa convocatòria es reservava una parcel·la del terreny per a ús educatiu i el primer centre en solicitar-ho ha sigut l'IES La Moreria, concretament per als seus alumnes de jardineria.

L'acte de cessió de la parcel·la ha comptat amb l'assistència de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Serveis Municipals, Francisco Herrero, la vicedirectora de l'institut, Marian de Antonio, i dos dels alumnes del Cicle de Formació Básica en Jardineria.

El centre ya compta en les seues instal·lacions amb un xicotet hort, però sel's ha quedat xicotet per a tots els usos pedagògics que li estan donant. Per este motiu, la vicedirectora considera que la cessió del terreny del Pou del Quint “és molt positiva perque augmentem el terreny sobre el que els alumnes poden desenvolupar part del seu treball”. A més, Marian de Antonio afegix que espera que els estudiants “s'apasionen d'esta activitat, fins i tot fora del espai lectiu”.

Per la seua part, el regidor Franscico Herrero ha anunciat que en juny l'Ajuntament obrirà una nova convocatòria per a la concessió de les 30 parcel·les que encara queden pendents d'adjudicar.

 
Cesión huerto Pou del Quint-1
Cesión huerto Pou del Quint-1
Cesión huerto Pou del Quint-2
Tornar