El públic més jove del MAC esmorza contes de Gloria Fuertes

Mislata celebra una nova edició de la "Mostra de joves pintors", amenitzada amb una actuació de contacontes d'Elisa M. Matallín
16 de maig 2017

La Mostra de joves pintors/es a l'aire lliure s'ha convertit ja en tot un clàssic de les jornades prèvies del MAC. Es tracta d'un concurs de dibuix dirigit a xiquets d'entre 8 i 14 anys, amb l'objectiu de fomentar les arts plàstiques entre els més menuts. I ho fa, com tota activitat del festival, al carrer, concretament en la plaça 9 d'octubre, a les portes de la Biblioteca Municipal. 

El dissabte al matí es va celebrar una nova edició d'este certamen de pintura. Després de passar el matí pintant a l'aire lliure, els dibuixos participants van ser valorats per un jurat, que va triar com a guanyadors d'enguany els treballs realitzats per Lucía Díaz, de 8 anys, i Eva Palma, de 12. A més, tots els xiquets i xiquetes que participaren en l'activitat reberen un diploma acreditatiu. 

Enguany, els dibuixos giraven al voltant de la figura de Gloria Fuertes i, de fet, la Biblioteca va preparar per a l'ocasió una de les seues tradicionals guies de lectura. Enguany, a més, la Mostra es va completar amb la programació d'un espectacle per a públic familiar. Esmorzar de contes: nanes, cançons i poemes de Gloria Fuertes era el títol de l'actuació que va oferir la Companyia Titelles de Conte - Elisa M. Matallín en la plaça 9 d'octubre i que va reunir a un nombrós públic de totes les edats.

 

Almuerzo de cuentos Elisa Matallín MAC-1
Almuerzo de cuentos Elisa Matallín MAC-1
Almuerzo de cuentos Elisa Matallín MAC-2
Almuerzo de cuentos Elisa Matallín MAC-3
Almuerzo de cuentos Elisa Matallín MAC-4
arteterapia
Tornar