Més de 60 xiquets de Mislata gaudeixen estes vacances de Pasqua del campament de la Fàbrica

La proposta inclou tallers, jocs i manualitats en el centre sociocultural, en el col·legi Jaume I i eixides al parc de La Canaleta
20 d'abril 2017

Les vacances de Pasqua suposen per als escolars un temps extra que poden dedicar a l'oci i entreteniment. Per a satisfer les necessitats dels més xicotets i de pas ajudar a les seues famílies a conciliar les seues obligacions laborals amb el descans dels seus fills, l'Ajuntament programa durant les vacances diferents propostes formatives dirigides a la població escolar.

Una d'elles és el campament urbà de Pasqua de la Fàbrica, organitzat des de la regidoria de Joventut. Des del dimarts 18 i fins demà divendres dia 21 d'abril, els 60 xiquets i xiquetes que es van apuntar a esta activitat estan gaudint d'unes jornades repletes de tallers, jocs i activitats. Dividits en diversos grups segons l'edat (de 6 a 12 anys) i sota la supervisió de monitors especialitzats, els escolars gaudeixen d'un campament que inclou activitats en el centre sociocultural i també en espais a l'aire lliure.

Les primeres hores del matí les passen en La Fàbrica fent manualitats i participant en jocs, la gran majoria d'ells relacionats amb la temàtica de Pasqua. I la segona part de la jornada es dedica a activitats més lúdiques, que es desenvolupen en el pati del col·legi Jaume I, a més d'excursions pels voltants de la Fàbrica, principalment al parc de La Canaleta.

Campamento de Pascua La Fábrica-1
Campamento de Pascua La Fábrica-1
Campamento de Pascua La Fábrica-2
Campamento de Pascua La Fábrica-3
Campamento de Pascua La Fábrica-4
Campamento de Pascua La Fábrica-5
Campamento de Pascua La Fábrica-6
Campamento de Pascua La Fábrica-7
Campamento de Pascua La Fábrica-8
Tornar