Els més menuts descobreixen el "Regne animal" en els tallers creatius de Pasqua

Els cursos són gratuïts i els escolars aprenen mitjançant les arts plàstiques com a eina transversal
19 d'abril 2017
Els escolars estan durant tota esta setmana gaudint de les seues vacances de Pasqua, situació que moltes famílies afronten amb dificultats a l'hora de conciliar la seua vida laboral amb la cura dels seus fills. Per a fer-los més suportable aquesta tasca i, sobretot, perquè els més xicotets puguen gaudir del seu temps d'oci d'una manera divertida i formativa i saludable, l'Ajuntament de Mislata ofereix diferents alternatives per a esta setmana de vacances.

Una d'elles són els tallers d'arts plàstiques organitzats per les regidories de Cultura i Educació, que s'imparteixen en el Centre Cultural i que són totalment gratuïts. Enguany, la proposta municipal convida als més xicotets a fer una immersió en el món animal i els seus protagonistes. Les edats a les quals van dirigits els tallers són de 5 a 8 anys i de 9 a 13. A més de treballar amb les arts plàstiques, els més menuts, també s'acosten a la temàtica mitjançant la lectura.

Les professores del taller comencen les sessions explicant-los diversos contes als alumnes per a introduir-los en el món dels animals, amb l'objectiu que els més xicotets vagen desenvolupant la seua imaginació. En el moment en el qual ja estan immersos en la vida del regne animal comencen a treballar amb les manualitats.
Enguany els treballs consisteixen a crear, amb les seues pròpies mans i l'única ajuda de les professores, papallones i animals salvatges. Per a açò, el taller els facilita gots i plats de plàstic, papers i cartons varis i tot tipus de pintures. L'objectiu, portar-se a casa la seua pròpia creació, a més de l'experiència d'haver gaudit d'una apassionant i divertit matí.
Talleres creativos de Pascua-1
Talleres creativos de Pascua-1
Talleres creativos de Pascua-2
Talleres creativos de Pascua-3
Talleres creativos de Pascua-4
Talleres creativos de Pascua-5
Talleres creativos de Pascua-6
Talleres creativos de Pascua-7
Talleres creativos de Pascua-8
Tornar