Josel Fernández guanya el primer concurs fotogràfic "Mislata i la seua gent" organitzat pel MAM

El Moviment Artístic de Mislata exposa ara les millors imatges del certamen en el Centre Jove del Mercat
18 d'abril 2017

El Centre Jove del Mercat acull des de dimecres passat una exposició amb les 30 fotografies seleccionades amb motiu del primer Concurs de fotografia "Mislata i la seua gent", organitzat pel Moviment Artístic de Mislata. Cada participant podia presentar tres obres amb total llibertat quant a procediments i tècniques fotogràfiques, sempre que estes reflectiren llocs o persones de la ciutat.

El primer premi del certamen "Mislata i la seua gent" ha sigut para Josel Fernández, qui es va portar una dotació econòmica de 350 euros i un trofeu especial fet per Antonio Fernández “Gorton”, un escultor local. La fotografia guanyadora mostra el rostre d'un home que viu en el carrer i que ha de tocar tots els dies l'acordió per a aconseguir unes quantes monedes amb les quals poder sobreviure. El segon premi ha sigut para José Antonio Gómez, el tercer per a Emilio Roca i el quart per a Tomás Ortiz.

L'acte d'inauguració celebrat dimecres passat va estar presidit per la regidora de Cultura, Pepi Luján, i l'exposició podrà visitar-se en el Centre Jove del Mercat fins al dissabte 22 d'abril.

El Moviment Artístic de Mislata és una associació que porta més d'any en funcionament i que el seu objectiu és fomentar l'accés a la cultura entre els veïns de la ciutat, creant noves rutes alternatives per a incentivar la participació cultural.
Expo concurso fotográfico MAM-1
Expo concurso fotográfico MAM-1
Expo concurso fotográfico MAM-2
Expo concurso fotográfico MAM-3
Expo concurso fotográfico MAM-4
Expo concurso fotográfico MAM-5
Expo concurso fotográfico MAM-6
Expo concurso fotográfico MAM-7
Expo concurso fotográfico MAM-8
Tornar