La "cremà" posa el punt i final a les primeres Falles Patrimoni de la Humanitat

Els 22 monuments de Mislata van cremar anit sense incidències, culminant així les primeres festes després de la declaració de la UNESCO
20 de març 2017
Les Falles de 2017 ja són història. Anit, els 22 monuments que han sigut els protagonistes dels últims dies van cremar en qüestió de minuts per a convertir en cendres el treball de tot un any. La nit de la "cremà" va suposar un any més el final d'unes festes que enguany es recordaran per ser les primeres després de la declaració de la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

La nit de la "cremà" va transcórrer sense incidents gràcies al treball de Bombers, Policia Local i Protecció Civil, que van coordinar el dispositiu habitual per a la nit de Sant Josep. Els monuments infantils van cremar tots alhora i els grans ho van fer de forma escalonada, des de la mitjanit i fins a ben entrada la matinada.

La "Nit de la cremà" no solament significa el final de la festa, també és l'inici d'un nou cicle, el que les comissions inicien hui cap a les Falles de 2018.

Cremà falles de Mislata-1
Cremà falles de Mislata-1
Cremà falles de Mislata-2
Cremà falles de Mislata-3
Cremà falles de Mislata-4
Cremà falles de Mislata-5
Cremà falles de Mislata-6
Cremà falles de Mislata-7
Cremà falles de Mislata-8
Tornar