Les onze comissions de Mislata es comprometen a reciclar tot el vidre que utilitzen durant les Falles

Els fallers aposten per unes festes més sostenibles i dipositen els envasos en els contenidors de la campanya "Vidre a banda"
17 de març 2017

Les onze comissions de Mislata participen enguany en la campanya "Vidre a banda", una iniciativa d'Ecovidrio i Junta Central Fallera en la què enguany s'ha implicat també l'Ajuntament de Mislata i totes les falles de la ciutat. L'objectiu d'esta campanya és conscienciar i aconseguir la col·laboració activa dels protagonistes de la festa per a augmentar els nivells de reciclatge d'envasos de vidre durant la celebració de les Falles. En paraules de Toni Arenas, regidor de Festes “és un orgull i un bon exemple per a la ciutadania que les Falles de Mislata s’adherixquen a esta Campanya”.

Enguany participen en la iniciativa 276 falles i entre elles estan les onze que conformen l'Agrupació de Falles de Mislata. Amb este gest, "les comissions de la ciutat demostren la seua voluntat de col·laborar per a aconseguir unes Falles més netes i sostenibles", explica la regidora de Medi Ambient María Luísa Martínez. 

En estes Falles, les comissions participaran en la recollida i dipòsit d'envasos de vidre en els contenidors verds de la ciutat, que lluixen estos dies un disseny especial amb vinils que incorporen els noms de cadascuna d'elles. Fins al pròxim dia 19, els fallers i falleres arreplegaran tots els envasos de vidre que utilitzen en les seues celebracions i els dipositaran en estos contenidors per al seu posterior reciclatge.

 

Campaña Vidre a banda-1
Campaña Vidre a banda-1
Campaña Vidre a banda-2
Tornar