Històric de notícies

Entre
Data d'inici
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
i
Data de fi
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
17 d'agost 2017

Mislata amb Barcelona

L'Ajuntament convoca a les 12 hores tres minuts de silenci per a mostrar nostra més ferma condemna a l'atemptat terrorista de Barcelona i per a mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes.
08 d'agost 2017

Mislata celebra el 51 Torneig d'Escacs esta setmana

La Fàbrica es converteix en l'epicentre d'aquest esport durant els pròxims dies, amb un torneig que ha guanyat prestigi en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. El cap de setmana vinent se celebraran les finals.
04 d'agost 2017

Mislata incrementa les activitats del programa de menjador social

La regidoria de Serveis Socials de Mislata continua oferint un menú saludable i complet per a xiquets i xiquetes de famílies en risc d'exclusió social durant el període de vacances. Ara la iniciativa summa múltiples activitats i jocs perquè els més xicotets passen part de la jornada estival convivint amb companys.
01 d'agost 2017

El volteig de campanes i les carcasses anuncien les festes de Mislata

Com cada any, el mes d'agost dóna la benvinguda a les festes patronals amb un volteig de campanes i trets pirotècnics en la plaça de la Constitució. En aquesta ocasió, la clavaria de La nostra Senyora de Los Angeles ha sigut l'encarregada d'iniciar els festejos. Demà dimecres, els clavaris oferiran la tradicional xocolatà al veïnat per a començar els preparatius de les festes patronals i populars de Mislata, que condensaran els seus actes més importants entre el 19 d'agost i el 2 de setembre.
21 de juliol 2017

Mislata amplia el programa de voluntariat lingüístic per a aprendre valencià

La regidoria de Promoció del Valencià signa amb Escola Valenciana una segona edició del projecte d'intercanvi lingüístic que permetrà a més ciutadans aprendre la llengua. A més, anuncia per a setembre una exposició amb tots els materials que Mislata duu a terme per a normalitzar l'ús del valencià entre la ciutadania.
Mostrant del 1 al 20 de 393 resultats