Notícies

Entre
Data d'inici
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
i
Data de fi
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
19 de juliol 2017

Els XV Premis de Literatura Breu de Mislata ja tenen guanyadors

La periodista Magda R. Brox, amb l'obra "Rumb al solstici d'estiu" s'alça amb el premi al millor treball literari d'un autor local, un relat emotiu que transcorre en carrers de Mislata, en homenatge al seu pare. Els autors Josep Micó i Ignacio H. Fuentes aconsegueixen el reconeixement en poesia i narrativa en valencià, respectivament amb les obres "La platja de Pau Pi" i "Creuar l'instant".
18 de juliol 2017

Mislata avalua el nivell d'igualtat efectiva de la dona en el municipi

La sessió d'avaluació política, tècnica i ciutadana forma part de la fase de treball previ del Pla d'Igualtat que l'Ajuntament de Mislata redactarà en els pròxims mesos. Les reunions, amb presència d'entitats associatives i veïnals, ajudaran a diagnosticar la situació ciutadana en matèries d'igualtat efectiva entre homes i dones.
17 de juliol 2017

El ‘Mislata Jove 22.02' va omplir la piscina d'estiu d'oci nocturn per a joves

La iniciativa municipal s'ha rebut amb un important èxit de participació en les seues dues setmanes inicials, acollint a més de 500 joves cada nit de divendres i dissabte en les instal·lacions de la Canaleta. La regidoria valora "molt positivament" el resultat del programa d'oci saludable amb la col·laboració associacions juvenils i esportives.
12
Mostrant del 1 al 20 de 32 resultats