XXIII Setmana Cultural de l'Agrupació Veïnal Mislata

Del 23 al 29 de juny
Cultura
Del 28/06/2019 al 29/06/2019

ACTES PROGRAMATS

Dia 23, diumenge.

- Excursió per la convivència de la Igualtat de Gènere i contra la Violència.

Es celebrarà al Salons Pius XII de Jumilla, amb la festa del marisc, esmorzar en Brasería el “Morrón” a Villena. Visita al Santuari de la Mare de Déu de l'Esperanza en Calasparra (Múrcia). Eixida: 7:30 hores des de l'Avd. del Sud. 

Preu socis: 33€. No socis: 38€. Aportant l'Agrupació la resta fins a completar el cost total de l'excursió. 

Inscripcions a partir del 3 de juny en horari d'oficina.

Dia 24, dilluns.

- Eixida cultural. Visita al Port i travessia de 1h en catamarà per la costa Valenciana. Durant l'itinerari els participants podran degustar clóchinas al vapor acompanyades de vi i refrescos a “go-go”.

Eixida: 9:30 hores. 

Preu: 14€. 

Inscripcions a partir del 3 de juny en horari d'oficina, només per a socios/as al corrent de pagament.

- Torneig de parxís i dòmino. Els tornejos es realitzaran per parelles en dos jornades, finalitzant cada jornada a les 22h. La inscripció s'efectuarà a l'oficina quedant tancat 3 dies abans del torneig. 

Horari: 17:30-22 hores.

Lloc: Agrupació Veïnal. 

Preu: 2€ per participant, destinats a la lluita contra el càncer.

Inscripcions a partir del 3 de juny.

Dia 25, dimarts.

- Segona eixida cultural “Ruta de la clóchina Valenciana” i visita a les noves instal·lacions portuàries, disfrutant del sabor de la clóchina valenciana a bord d'un catamarà pel mar Mediterrani. 

Eixida: 9:30 hores. 

Preu: 14€.

- VI Festival Solidari “Mira qui balla Mislata”. En ell actuaran els/les alumnes i monitors dels diferents tallers que s'impartixen en l'Agrupació Veïnal. 

Lloc: Centre Cultural Carmen Alborch.

Horari: 19 hores.

Preu: A la retirada del tiquet d'entrada s'abonarà 1€ com a donatiu per a la lluita contra el càncer. 

Inscripcions a partir del 3 de juny.

Dia 26, dimecres.

- Segona jornada dels campionats de parxís i dòmino. Els participants seran obsequiats durant el torneig amb orxata i fartons, i els trofeus per als guanyadors s'entregaran la 2Nit de les Truites”.

Horari: 17-22 hores.

Lloc: Agrupació Veïnal. 

Inscripcions a partir del 3 de juny.

Dia 27, dijous.

- DIA DEL CURSETISTA. Acte dedicat als participants en els diferents tallers impartits per l'Agrupació Veïnal. Es realitzara un berenar amb sessió musical, inclosa. 

Horari: 20 hores. A les 22h entrada lliure. 

Lloc: Pati del col·legi El Cid. 

Per a accedir a l'acte cal presentar tiquet o invitació i 1€ de l'entrada anirà destinat a la lluita contra el càncer.

Dia 28, divendres.

- “Nit de les Truites”. Es tracta de cuinar a casa la truita i participar amb ella. L'Agrupació facilita taules i cadires, així com dos consumicions per persona i porció de truita espanyola. La vetlada estarà amenitzada amb música a càrrec del duo “Sacapuntas” i l'Agrupació aprofitarà l'ocasió per a retre homenatge a entitats, persones i institucions que s'han implicat, al llarg d'enguany, a contribuir en el benestar de la ciutadania de Mislata. 

Horari: 21 hores.

Lloc: Pati del Col·legi El Cid.

Dia, 29, dissabte.

- “Nit de convivència” on es cuinaran i repartiran 1.200 racions d’ arròs amb fesols i naps. S'entregaran dos consumicions per persona i la vetlada estarà amenitzada pel duo “Sacapuntas”, membres d'AVM.

NOTA: NORMES DE COMPLIMENT OBLIGATORI

1. Les begudes són per a consumir en cada esdeveniment organitzat, quedant prohibit traure les mateixes fora del recinte.

 2. Cada esdeveniment porta el seu color corresponent de tiquet. Una vegada finalitzat el mateix, no es pot utilitzar un altre diferent.

3. La retirada de tiquets per als actes programats són destinats a socis/es que ho sol·liciten i es distribuiran del dia 3 al 20 de juny en horari d'oficina.

4. Per a accedir als actes programats, és necessari presentar l'entrada o invitació.

 
Noche de las tortillas (2)
Tornar