Programació

Escola de Famílies. Febrer - Juny 2019
Projecte Escola de Famílies
Del 31/05/2019 al 02/06/2019

Escola de Famílies de Mislata pretén apropar la formació i l’aprenentatge a l’entorn familiar. Es fonamenta en l’aprenentatge significatiu i col·laboratiu, amb un ambient de treball positiu.

Mitjançant la pràctica, s’abordaran temàtiques concretes per a facilitar el diàleg i ajudar les famílies a millorar la comunicació i les seues relacions. La idea és aprendre de la teoria, però també aprendre dels i amb els altres, per a aconseguir una criança positiva i afectuosa tant amb els nostres fills i/o filles com amb nosaltres mateixos. 

INFORMACIÓ PER A PARTICIPAR:

PLACES LIMITADES: és necessària inscripció prèvia.
LLOC: Centre Sociocultural La Fàbrica.
HORARI XARRADES: 18:00 hores.
DESTINATARIS: mares i pares, iaios i iaies, tutors i tutores, agents educatius,...
SERVEI DE LUDOTECA INFANTIL.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
 

Web municipal i correu electrònic upccamislata@gmail.com
Tel. 96 399 03 40 (Centre Jove del Mercat)

PROGRAMACIÓ DE LES XARRADES:

21 DE FEBRER. "Educar per a ser i fer feliç: educació positiva" 

L'educació positiva utilitza eines i tècniques que permeten als educadors entendre la conducta dels xiquets i xiquetes amb el foment de les habilitats socials i de vida, d'una manera respectuosa i encoratjadora, per a elles i ells, i també per a nosaltres mateixos. L'educació emocional, l'optimisme, la creativitat, el sentit de l'humor, la motivació, l'autoestima o l'assertivitat són, entre altres, les claus que fonamenten esta filosofia. 

A càrrec del Gabinet Psicopedagògic.


21 DE MARÇ. "Educació de la sexualitat en l’adolescència"

L'adolescència és el període de desenrotllament cap a la maduresa, i un dels canvis centrals es referix a la sexualitat, la qual, al llarg d'esta etapa, adquirix una nova dimensió, i és part fonamental de l'univers de l'adolescent. Ocupar-se de la seua educació sexual pot resultar una tasca complexa i, fins i tot, incòmoda. Però les famílies són les més indicades i capacitades per a dur a terme esta missió. 

A càrrec del Programa Municipal per a la Integració Educativa i Cristina Amela, psicòloga i terapeuta.


11 D'ABRIL. "Tindre cura de les emocions per a possibilitar una criança saludable"

Els xiquets i les xiquetes veuen el món des d'on les persones que els crien els ensenyen a veure'l. No sols aprenen des del que els diem, sinó des de les nostres accions pròpies i formes d'estar. Durant esta sessió experimentarem formes de connectar, validar, entendre i acompanyar els nostres xiquets i xiquetes en l'aventura de créixer d'una manera saludable.

 
A càrrec de l’EEIIA (Equip Específic d’Intervenció amb la Infància i l’Adolescència).
 

9 DE MAIG. "Eines per a previndre conductes addictives: tradicionals i modernes"

Tancarem esta edició d'Escola de Famílies amb una de les xarrades més demandada. Treballarem necessitats preventives des de la primera infància fins a l'adolescència, de la mateixa manera apuntarem diferents estratègies per a afrontar conductes ja adquirides en els i les més majors. 

A càrrec de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Adictives).


DEL 31 DE MAIG AL 2 DE JUNY: "Jornades lúdiques per a gaudir en família"

Cloenda de l’Escola de Famílies amb la celebració del Dia Internacional del Joc.

Tornar